Evo zašto HTV ukida tradiciju dugu 20 godina!

1.5.2012.
9:52
VOYO logo

Gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo stoga je uputio Hrvatskoj radioteleviziji javno pismo u kojem reagira na odluku HRT-a da u srijedu 2. svibnja ne prenosi utakmicu iz Gradskog vrta.

"Izražavam svoje nezadovoljstvo jer svi mi plaćamo pretplatu HRT-u i sigurno je da smo u najmanju ruku očekivali da jedan ovako važan susret između Osijeka i Dinama bude zabilježen, zbog svih onih koji žele pogledati, a sigurno je da ih ima puno u Hrvatskoj. Kao gradonačelnik sam osjećao potrebu da reagiram i očekujem da će HRT ipak donijeti drugačiju odluku od ove da neće prenositi ovako važan susret", rekao je Bubalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivanja mu se neće ispuniti. A sve to zbog racionalizacije troškova na javnoj televiziji.

"Svjesni smo kako će odluka izazvati nezadovoljstvo u Osijeku, ali i između navijača Dinama. Ove godine u budžetu zbog štednje nažalost nemamo predviđena sredstva za prijenos nogometnog Kupa. Naime, većina budžeta predviđena je prijenosu dva velika sportska događaja, Europskom prvenstvu i Olimpijskim igrama u Londonu. Kako bismo omogućili prijenose tih događaja, morali smo nažalost neke prijenose skinuti", pojasnio je Igor Medić iz Odnosa s javnošću naše javne tv kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo