Evo zašto HTV ukida tradiciju dugu 20 godina!

1.5.2012.
9:52
VOYO logo

Gradonačelnik Osijeka Krešimir Bubalo stoga je uputio Hrvatskoj radioteleviziji javno pismo u kojem reagira na odluku HRT-a da u srijedu 2. svibnja ne prenosi utakmicu iz Gradskog vrta.

"Izražavam svoje nezadovoljstvo jer svi mi plaćamo pretplatu HRT-u i sigurno je da smo u najmanju ruku očekivali da jedan ovako važan susret između Osijeka i Dinama bude zabilježen, zbog svih onih koji žele pogledati, a sigurno je da ih ima puno u Hrvatskoj. Kao gradonačelnik sam osjećao potrebu da reagiram i očekujem da će HRT ipak donijeti drugačiju odluku od ove da neće prenositi ovako važan susret", rekao je Bubalo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Očekivanja mu se neće ispuniti. A sve to zbog racionalizacije troškova na javnoj televiziji.

"Svjesni smo kako će odluka izazvati nezadovoljstvo u Osijeku, ali i između navijača Dinama. Ove godine u budžetu zbog štednje nažalost nemamo predviđena sredstva za prijenos nogometnog Kupa. Naime, većina budžeta predviđena je prijenosu dva velika sportska događaja, Europskom prvenstvu i Olimpijskim igrama u Londonu. Kako bismo omogućili prijenose tih događaja, morali smo nažalost neke prijenose skinuti", pojasnio je Igor Medić iz Odnosa s javnošću naše javne tv kuće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo