HSV-OVA LEGENDA JASNO PORUČILA: Dajte Haliloviću da igra, on će spasiti klub

Image
Foto: Screenshot

Dugi niz godina Rafael Van der Vaart nosio je dres nizozemske nogometne reprezentacije u kojoj je igrao na poziciji ofenzivnog veznog, a istu je u dva navrata, od 2005. do 2008., odnosno od 2012.

4.11.2016.
9:06
Screenshot
VOYO logo

Čini ga to pozvanim za analizu situacije u slavnom njemačkom klubu koji se nalazi na samom dnu bundesligaške ljestvice kao jedna od tek dvije momčadi bez pobjede u devet dosadašnjih susreta. Samo dva osvojena boda dovoljno su jak znak za uzbunu u klubu koji, tvrdi Van der Vaart, može pobjeći sa začelja bude li pametnije koristio hrvatskog veznjaka Alena Halilovića.

Konkurencija nije daleko

"Zaista za zabrinut zbog onog što se događa u klubu. On ne smije ispasti iz Bundeslige, a to se niti neće dogoditi počne li sakupljati bodove. Razlika za konkurencijom nije tako velika", prenosi Spox riječi aktualnog člana danskog Midtjyllanda za Bild.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nizozemac pritom nudi svoju verziju pobjedničkog recepta.

Mora mu se vjerovati

"Vrlo dobro poznajem Halilovića iz španjolske lige. Ukaže li se njemu povjerenje dokazat će da je sjajan igrač i donijeti kreativnost i opasnost po suparnički gol u HSV-ovoj igri. Momčad mu mora vjerovati i skinuti pritisak s njegovih leđa. Kad se to dogodi, uvjeren sam, igra HSV-a postat će bolja i donijet će ploda", poručio je Van der Vaart.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Halilović je za HSV odigrao sedam utakmica ove sezone, od čega šest bundesligaških i jednu u Kupu uz prosjek od 23 minuta na travnjaku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo