HRVATU REKLI NE: / Odbijena ponuda Slavena Bilića od 25 milijuna funti

Image
Foto: AFP, GLYN KIRK

Bivši hrvatski izbornik, sad trener West Hama Slaven Bilić, krenuo je u pojačavanje momčadi za sljedeću sezonu i dobio prvu odbijenicu.

17.5.2016.
9:16
AFP, GLYN KIRK
VOYO logo

Čelnici West Hama odlučili su potrošiti više od 50 milijuna funti za pojačanja, a na Olimpijski stadion, novi velebni dom Čekićara koji će na ovom nogometnom zdanju igrati od sljedeće sezone, već su stigla dvojica igrača.

Mladi napadač Toni Martinez i veznjak Havard Nordtveit. Bilić bi u svojoj momčadi htio vidjeti ili Lyonovog Lacazettea ili Arsenalovog Walcotta, kao i dvojac iz Bournemoutha Calluma Wilsona i Matta Richiea. Hrvat je za Wilsona i Richiea ponudio 25 milijuna funti, doznaje Sky Sports.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševio Bilića

Richie je 26-godišnji škotski reprezentativac koji je u Bournemouth stigao 2013. godine iz Swindona za pola milijuna eura, a igra na poziciji desnog krila. Dvije godine mlađi Wilsona impresionirao je Bilića na početku ove sezone kad je postigao hat-trick u 4:3 pobjedi Bournemoutha protiv West Hama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U rujnu 2015. godine Richie je ozlijedio koljeno i na travnjak se vratio tek u travnju. Bournemouth je odbio ponudu West Hama i poručio Biliću da ovaj dvojac neće dobiti čak i da pošalje puno izdašniju ponudu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo