'Džoker zovi' za Hrvatsku: Brazil se pribojavao upravo ovog čovjeka!

Susret Brazila i Hrvatske u Sao Paulu, kojim će u četvrtak započeti 20. Svjetsko nogometno prvenstvo, sudit će 42-godišnji Japanac Yuichi Nishimura. A on Brazilcima nije ostao u dobrom sjećanju.

10.6.2014.
21:37
VOYO logo

Nishimura je, naime, sudio četvrtfinalni ogled prošlog SP-a u kojem je Nizozemska pobijedila Brazil s 2-1. Isključio je tada brazilskog veznjaka Felipea Mela jer je nagazio Arjena Robbena.

Nishimura je, inače, samo jedan od petorice sudaca u Brazilu koji su sudili i prije četiri godine u Južnoj Africi. U četvrtak će mu u dvoboju otvaranja prvenstva pomagati sunarodnjaci Toru Sagara i Toshiyuki Nagi, dok je četvrti sudac Alireza Faghani iz Irana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

//www.youtube.com/embed/HKhyeOAeQtI

Japanac je međunarodni sudac postao 2004. godine, a ovo će mu biti prvo Svjetsko prvenstvo što je izuzetno prizanje za njega. Dosada su mu najvažnije utakmice koje je vodio bile finale SP-a za igrače do 20 godina 2007. godine (Španjolska - Nigerija), te finale Svjetskog klupskog prvenstva 2010. (Inter - TP Mazembe). Također, sudio je utakmice i na Olimpijskim igrama 2012. u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo i da će derbi skupine B, sudar između aktualnih prvaka Španjolaca i doprvaka Nizozemaca, suditi Talijan Nicola Rizzoli.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo