hnl

Hrvatski velikani osvanuli s Dinamovim obilježjima

Dinamovi navijači su obljetnicu vraćanja imena proslavili kiteći sve spomenike hrvatskim velikanima u Zagrebu navijačkim šalovima svog kluba.

”Povodom 12. godišnjice povratka imena Dinamo našem nogometnom klubu, koji se dogodio na Valentinovo 2000. godine, a čemu je prethodila dugogodišnja borba s tadašnjom vladajućom garniturom i njenim represivnim aparatom, ali uz veliku podršku svih navijača Dinama, Zagrepčana i javnosti, navijačka grupa Bad Blue Boys obilježila je jedan od najvažnijih datuma u svojoj povijesti simboličnim postavljanjem Dinamovih šalova na najpoznatije spomenike grada Zagreba.

Ovom simboličnom akcijom Bad Blue Boys su željeli još jednom ukazati na činjenicu da je Dinamo simbol grada Zagreba te kako grad pokraj Save još uvijek diše za plave! Postavljanje navijačkih šalova na spomenike hrvatskih i zagrebačkih velikana samo je jedna u nizu akcija kojom će Bad Blue Boys obilježiti i svoj 26. rođendan za točno mjesec dana. Tim povodom predstavljanja je i nova majica s tematikom 26. rođendana, koju svi zainteresirani mogu nabaviti u Suvenirnici u Ilici 37 (dvorište), te na webshopu (www.badblueboys.hr/suvenirnica).

Bad Blue Boysi i ovim putem pozivaju sve nezadovoljne politikom vodstva kluba da nam se učlanjivanjem u klub pridruže u zajedničkoj borbi za bolji, demokratski, transparentni i pošteni Dinamo, koji će biti ponos cijele Hrvatske, kao što mu i priliči. Od tog cilja nećemo nikada odustati!

Bad Blue Boys”

Povratak na Net.hr