HRVATSKI TRENER DOŽIVIO BLAMAŽU USRED PESCARE, PA NAPAO IGRAČE: / Ivan Jurić pred otkazom u Genoi

Image
Foto: afp, GIUSEPPE CACACE
Image
Foto: afp, GIUSEPPE CACACE
19.2.2017.
17:54
afp, GIUSEPPE CACACE
VOYO logo

Ivan Jurić bio je pravi trenerski hit krajem prošle godine. No, ulaskom u 2017., Genoa je zaredala s porazima. Točnije, crni niz od 9 ligaških susreta bez pobjede (6 poraza i tri remija) traje još od 15. prosinca i susreta protiv Fiorentine u kojem su nogometaši Ivana Jurića pobijedili s 1-0. Bio je to odgođeni susret 3. kola Serie A.

http://www.dailymotion.com/video/x5cfnhj_pes_sport

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Noćna mora za Genou

Lucas Orban je u petoj minuti zabio autogol u Pescari i tada je krenulo po zlu za Genou. Uslijedio je i gol Gianluce Caprarija za 2-0. Jurićevim trupama nije se dobro pisalo.

U 31. minuti strijelac za 3-0 bio je Ahmad Benali. U drugom poluvremenu se Genoina obrana potpuno raspala, a za potpuni potop gostiju golove su još zabili Gianluca Caprari i Francesco Zampano. Robert Murić je veliku pobjedu svoje momčadi odgledao s klupe, a bio je to sjajan debi na klupi Pescare Zdeneka Zemana. Vrijedi spomenuti kako se špekulira kako je Jurić pred otkazom u Genoi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije se pojavio na presici

Iako se očekivalo da bi Jurić sam mogao ponuditi ostavku na konferenciji za medije nakon utakmice, hrvatski se stručnjak na njoj uopće nije pojavio. Ugledna talijanska Gazzetta delo Sport piše da se za to vrijeme jasno mogla čuti galama iz gostujuće svlačionice na Adriatico stadionu. Jurić je imao pravi izljev bijesa na svoje igrače i napao ih je zbog sramotnog nastupa. Očekivao je puno više i nakon poraza nije mogao sakriti razočarenje zbog sramotne predstave svojih igača.Ž

Image
Image

Iako još uvijek sam nije ponudio ostavku, gotovo je sigurno da će do smjene doći, a kao glavni kandidat za njegovog nasljednika se spominje Andrea Stramaccioni koji nije radio od prosinca otkako je otišao s klupe Panathinaikosa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napoli uzeo bodove Veroni

Napoli su do pobjede u Veroni doveli Insigne (31), Hamšik (38) i Zielinski (58), a jedini strijelac za Chievo bio je Meggiorini (72). Hrvatski nogometaši Marko Rog i Ivan Strinić ostali su na klupi za pričuve.

Udinese je u srazu sa Sassuolom na svom travnjaku doživio i 12. poraz ukupno u ovoj sezoni, iako je Fofana već u 7. minuti doveo domaću momčad u vodstvo. No, Sassuolo je s dva pogotka Defrela u 70. i 79. minuti došao do preokreta i tri boda koja su ga gurnula ispred momčadi iz Udina. Stipe Perica je igrao za Udinese od 60. minute, a Andrija Balić ostao je na klupi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sampdoria nije uspjela na domaćem terenu svladati Cagliari. Gosti su poveli u 6. minuti preko Isle, a u 22. je Quagliarella postavio konačnih 1-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Juventus je vodeći sa 63 boda, Napoli je drugi sa 54, a Roma treća sa 53, ali uz utakmicu manje. Inter i Atalanta su sa 48 bodova na četvrtom i petom mjestu. Na začelju, gotovo bez mogućnosti da izbjegnu selidbu u Serie B, su Palermo (14), Crotone (13) i Pescara (12).


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Italija - 25. kolo: Bologna - Inter 0-1 (Gabriel 81) Chievo - Napoli 1-3 (Meggiorini 72 / Insigne 31, Hamšik 38, Zielinski 58) Pescara - Genoa 5-0 (Orban 5-ag, Caprari 19, 81, Benali 31, Cerri 87) Sampdoria - Cagliari 1-1 (Quagliarella 22 / Isla 6) Udinese - Sassuolo 1-2 (Fofana 7 / Defrel 70, 79) Roma - Torino (18.00) Milan - Fiorentina (20.45)

Odigrano prije: Atalanta - Crotone 1-0 Empoli - Lazio 1-2 Juventus - Palermo 4-1

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo