HRVATSKI TALENT SE PREDSTAVIO U NOVOM KLUBU: / U Nizozemskoj ga dočekali biranim riječima

Image
Foto: PIXSELL

'Postoje neke prilike koje se ukazuju, a kad takva stigne morate ju ugrabiti. Andrija je takva prilika'

25.1.2019.
10:25
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski veznjak Andrija Balić predstavljen je u klubu u kojem nastavlja karijeru usporenu u talijanskom Udineseu. Do kraja sezone 21-godišnjak koji je u Seriji A skupio tek 23 minute ove sezone igrat će u nizozemskom klubu Fortuna Sittard.

Posudbu je potvrdio nizozemski klub na svojim internetskim stranicama na kojima se ne navodi ništa o mogućnosti kupnje po isteku dogovora između dva kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Paše mu stil igre

"Postoje neke prilike koje se ukazuju, a kad takva stigne morate ju ugrabiti. Andrija je takva prilika. Jedan je od većih hrvatskih talenata koji može pokriti nekoliko mjesta u sredini terena. Definitivno je za nas dodatna vrijednost", sa strane kluba je rekao Sjoerd Ars.

"Nakon ozljede i promjene trenera nisam bio u užem izboru za Udineseovu momčad. U Italiji je naglasak na obrani, a napadački stil Fortune Sittard meni više odgovara. Gledao sam utakmicu protiv Feyenoorda i ugodno se iznenadio stilom igre. Mlad sam i želim puno igrati. Na taj način ja mogu pomoći klubu, a i klub meni", predstavio se i Balić koji je za talijanski klub ugovorno vezan do ljeta 2020. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Fortuna Sittard je trenutačno jedanaesti klub Eredivisije sa pet pobjeda, pet remija i osam poraza u 18 odigranih utakmica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo