HRVATSKI STOPER NAKON PROPALOG TRANSFERA: / 'Ono što se piše nije istina!'

Image

Jedan od hrvatskih nogometaša koji je tijekom tek završenog prijelaznog roka trebao, ili je barem tako bilo najavljivano, promijeniti klub bio je i bivši stoper zagrebačkog Dinama Jozo Šimunović

1.9.2016.
16:32
VOYO logo

Bilo je napisa da do Šimunovićeve promjene adrese nije došlo zato što 22-godišnjak nije prošao liječničke pretrage kod potencijalnog novog poslodavca, no, premda i sam naglašava da više voli govoriti na travnjaku nego na ovaj način, stoper koji je u Glasgow stigao prije tek godine dana oglasio se putem profila na Twitteru da bi objasnio što se uistinu dogodilo.

"Puno je toga rečeno u nekoliko posljednjih dana. Draže mi je govoriti na travnjaku, ali sada želim reći nešto navijačima Celtica koji su me uvijek podržavali što mi kao igraču jako puno znači," započeo je Šimunović i nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza mene je turbulentan period, počevši od ozljede pa do transfera u Torino. Samo želim

Tekst se nastavlja ispod oglasa

reći da nije istina da nisam prošao liječnički u Torinu. Sve je bilo savršeno. U potpunosti sam zdrav i spreman! Transfer nije realiziran jer je Torino u posljednji trenutak htio promijeniti dogovor sa Celticom.

I najvažnije od svega.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Glava mi je u Celticu i 100% sam usredotočen na teren i izazove koji predstoje. U dobroj sam formi, treniram s momčadi, a trener će odlučiti kada ću započeti igrati. Kada se to dogodi, jedno mogu obećati. Za Celtic ću dati i više od maksimuma!"

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo