HRVATSKI STOPER GLAVNI JE HIT U ŠKOTSKOJ: / 'Bendtner iz zatvora ravno u Benkovićev džep!'

Image
Foto: AFP

Trener škotskog prvaka uvjeren je kako hrvatski stoper ima sve što je potrebno za igranju u Premiershipu

30.11.2018.
8:56
AFP
VOYO logo

Brendan Rodgers, bivši trener Liverpoola, a danas strateg Celtica uvjeren je kako je Filip Benković spreman za odlazak u Premiership. Hrvat je na posudbi u Leicesteru gdje se uigrao s belgijskim reprezentativcem Dedryckom Boyatom.

Benković je u Leicester došao za 13 milijuna eura u samom finišu prijelaznog roka i odmah je poslan na kaljenje u Celtic, a obrana škotske momčadi s njim na terenu upisala je šest utakmica bez primljenog pogotka u sedam odigranih utakmica domaćeg prvenstva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Oduševljeni i navijači

"Njih dvojica su sjajni!", rekao je Rodgers za Daily Record pa dodao: "Neki dan sam rekao da bi svatko tko trenira u Premiershipu bio sretan s takva dva stopera. Imaju različite boljke i zbog toga se sjajno nadopunjuju."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjajne igre Filipa Benkovića nije komentirao samo njegov trener već i vojska Celticovih navijača na Twitteru koji su redom oduševljeni time kako se mladi Hrvat snašao u njihovoj momčadi i prometnuo se u vođu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jedan od navijača ostavio je duhovit tweet našalivši se kako je Bendtner ravno iz zatvora prešao u Benkovićev džep. Podsjetimo, napadač Rosenborga je osuđen na 50 dana zatvora i 200 eura jer je početkom rujna nakon subotnjeg izlaska napao taksista i slomio mu čeljust. Bivši napadač Arsenala, Juventusa i Wolfsburga se žalio na presudu, ali je njegova žalba odbijena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo