VATRENI SLOŽNI: / 'Ovo nisu nogometni uvjeti, a zaslužili smo više od boda'

Image

Hrvatska nogometna reprezentacija otvorila je kvalifikacijski ciklus za odlazak na Svjetsko prvenstvo u Rusiji 2018. godine domaćim remijem protiv izabrane vrste Turske.

5.9.2016.
22:57
VOYO logo

Prvi je pred mikrofon HRT-a izašao kapetan reprezentacije Luka Modrić i analizirao atmosferu ogleda i sve ono što se zbivalo na travnjaku. Veznjak hrvatske izabrane vrste podvukao je da su Vatreni bili bolji sudionik utakmice, ali i izrazio žaljenje za dva izgubljena boda.

"Zaslužili smo više, bili smo bolji. Stvorili smo bezbroj šansi, nismo zabili iz njih i izgubili smo dva velika boda. Odigrali smo dobru utakmicu u ovom ambijentu, nije to lako. To nisu nogometni uvjeti, osjećaj je više kao na treningu. Ipak, dali smo maksimum, stvorili pet-šest 'mrtvih' šansi, oni su zabili iz odbijanca i praktički se cijelo vrijeme branili. No, nama nitko nije kriv što nismo zabili iz prilika koje smo imali. Nevjerojatno je da ovoliko možemo promašiti. Kad ne zabiješ teško je nešto očekivati", kazao je Modrić s kojim se slažu i vratar Lovre Kalinić, odnosno Šime Vrsaljko.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Galerija

Image

UTAKMICA U SLIKAMA: Ovako izgleda ogled Hrvatske i Turske na praznom Maksimiru

Image

UTAKMICA U SLIKAMA: Ovako izgleda ogled Hrvatske i Turske na praznom Maksimiru

"Iz našeg kuta gledanja ovaj rezultat nije realan. Imali smo mnogo prilika, pogodili smo nekoliko stativa, a njihov golman nizao je vrhunske obrane. Nije ugodno i lako igrati u ovakvoj atmosferi", dodao je Kalinić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Dobro smo igrali, ima tu pozitivnih stvari. Očekivali smo više, ali nećemo sad žaliti. S obzirom na ambijent možemo i biti zadovoljni, ali kad toliko toga ne iskoristiš... Vidjelo se da smo bili bolji i nastavimo li ovako nemamo se razloga čega bojati", poručio je Vrsaljko.

Galerija

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo