Hrvatski reprezentativac jedini čuo gnjusni razgovor!

24.10.2011.
12:06
VOYO logo

Završilo je 0:0, ponajprije zahvaljujući sjajnom vrataru Seville, 29-godišnjem Javiju Varasu, koji je u 95. minuti Messiju obranio penal! Argentinac je lijevom nogom tukao poluvisoko u vratarevu lijevu stranu, Varas ga je pročitao i odbio tu loptu u aut.

"Svaka čast našem golmanu, svi mu moramo biti zahvalni. Osim tog jedanaesterca, imao je još niz sjajnih obrana. Željeli smo bod, po njega smo došli i sretni smo se vratili kući", ispričao je poslije Rakitić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Posjed lopte bio je nevjerojatnih 75:25 za Barcelonu! Nevjerojatnih jer vaša Sevilla nije u rangu trećerazrednih klubova, no Barcini su igrači silno dominirali.

"Takav automatizam u igri još nisam nikad vidio! Ipak, uspjeli smo im limitirati prilike – istina je da su stvorili nekoliko pravih gol-šansi, međutim protiv ostalih suparnika stvaraju ih dvostruko više!".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Koliko ste puta dirnuli loptu u tih 20-ak minuta na travnjaku? "Nemam pojma, ha, ha, ha... Slagao bih kad bih vam rekao neku brojku, ali nisam baš često imao loptu na nozi. Tako je to kad igraš s Barcelonom, k tome sam ušao u završnici, kad su oni jurili rezultat, tako da se doista nisam naigrao, jedva smo izlazili iz 16-erca. Ali, odradio sam svoje defenzivne zadatke".

http://video.rutube.ru/49cfbdca20dff2c1e310ef4df6aba07e

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U završnici je zaiskrilo, isključeni su vaši suigrači Kanoute (94. minuta) zbog nesportskog nasrtaja na Cesca Fabregasa uoči izvođenja 11-erca te Fernando Navarro (97.) zbog prekršaja.

"Stajao sam blizu njih i sve sam čuo. Definitivno moram stati na stranu Kanoutea i nadam se da će španjolski nogometni savez istražiti taj slučaj i poduzeti neke sankcije za Fabregasa. Kanoute nije zaslužio da ga Fabregas tako vrijeđa!", otkrio je Raketa koji je čuo gnjusni razgovor, ali ne želi to ponoviti javno:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bih ja sad to ponovio. Rasistički ga je vrijeđao! Bilo je jako ružno!'.

Vezani članci:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

arti-201110220529006 arti-201110230056006 arti-201110200325006

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo