HRVATSKI PONOS: / Igrači Futsal Dinama sa suparničkim igračima pjevali Vukovaru

Image
Foto: Screenshot: You Tube

Igrači Futsal Dinama posjetili su Vukovar na 24. obljetnicu pada grada, a Zagrepčane su dočekali domaćini iz malonogometnog kluba Aurelia.

19.11.2015.
17:21
Screenshot: You Tube
VOYO logo

Prvi su svi zajedno otišli prema Vukovarskoj bolnici, nakon toga su Memorijalno groblje gdje su odali počast svim poginulima i nestalima. Tom prigodom zapaljene su svijeće, a nakon toga igrači obaju sastava su se zaputili na Ovčaru gdje su srpske paravojne postrojbe odveli ljude iz bolnice te ih pobili.

Nakon toga, otišlo se i do Trpinjske ceste, mjesto ponosa i velikog uspjeha Hrvata, gdje je uništen veliki broj srpskih tenkova i gdje su odali počast i hrvatskom heroju Blagi Zadri. Nešto kasnije, igrači obje momčadi su krenuli su prema Vinkovcima gdje su od 19.30 sati odigrali prijateljsku utakmicu protiv Aurelije drugu godinu zaredom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://dashboard.jwplatform.com/videos/MVB3cOCR

Utakmica je bila u drugom planu

Iako je rezultat bio u drugom planu, Futsal Dinamo je slavio sa 8:0. Početak utakmice obilježio je emotivan trenutak u kojem su zagrljeni igrači obje momčadi odslušali pjesmu "Stoji grad". Nakon završetka susreta igrači su krenuli prema tribini i s navijačima otpjevali nekoliko domoljubnih pjesama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utakmicu su pratili i Bad Blue Boysi koji su još jednom priredili fantastičan dekor pjevavši domoljubne pjesme i pjesme posvećene gradu heroju Vukovaru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo