HRVATSKI NAVIJAČI, POZOR: / Od utorka se možete prijaviti za ulaznice za utakmice Vatrenih na SP-u

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Počinje druga faza prodaje ulaznica za Svjetsko nogometno prvenstvo u Rusiji. U njoj će se i hrvatski navijači moći prijaviti za kupnju ulaznica za utakmice naše reprezentacije.

4.12.2017.
18:07
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Od utorka 5. prosinca do srijede 31. siječnja otvoren je portal za prijavu za kupnju ulaznica za utakmice Svjetskog prvenstva u Rusiji. U ovoj fazi i hrvatski će se navijači moći prijaviti za ulaznice za utakmice Vatrenih na SP-u.

Hrvatskim navijačima osam posto kapaciteta stadiona

HNS obavještava da se možete prijaviti putem FIFA-inog portala za ulaznice. Hrvatski navijači imaju pravo na osam posto prodajnog kapaciteta svakog stadiona na kojem igra naša reprezentacija. Svaki kupac može popuniti prijavu za sebe i još maksimalno tri osobe. Da bi kupac ušao u kvotu za hrvatske navijače, mora biti državljanin ili stanovnik Republike Hrvatske, a isto pravilo vrijedi i za ostale navijače u prijavi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U slučaju da sa završetkom procesa prijava (31. siječnja) potražnja premaši broj ulaznica na koje HNS ima pravo, FIFA će putem ždrijeba (metodom slučajnog odabira) odabrati prijavljene kandidate koji će imati pravo na kupnju ulaznica. U slučaju da broj prijava bude manji od broja ulaznica, svi prijavljeni imat će pravo na kupnju ulaznica, dok će ostatak ulaznica od toga dana ići u javnu prodaju putem FIFA-e.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Redoslijed prijava nije važan

Redoslijed prijava za kupnju ulaznica neće imati utjecaj na određivanje prava na kupnju, tako da je svejedno prijavite li se na samom početku ili na samom kraju roka za prijavu. Ostale informacije o prodaji ulaznica, poput cijena i kategorija, možete pročitati na stranici HNS-a.

Hrvatska otvara SP 16. lipnja u Kalinjingradu protiv Nigerije, pet dana kasnije igra protiv Argentine u Nižnjem Novgorodu, a 26. lipnja je na rasporedu dvoboj protiv Islanda u Rostovu na Donu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo