HRVATSKI 'LEGIONAR' U SLOVAČKOJ UOČI UTAKMICE UPOZORIO VATRENE: / 'Večeras vas čeka pravi pakao'

Image
Foto: Ivo Cagalj/PIXSELL

O susretu Hrvatske i Slovačke govorio je hrvatski nogometaš Dino Špehar, napadač koji je promijenio nekoliko momčadi u HNL-u, a trenutno je član slovačkog Sereda

6.9.2019.
19:24
Ivo Cagalj/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija pred velikim je izazovom u kvalifikacijama za Europsko prvenstvo. Zlatko Dalić i njegova momčad na gostovanju u Trnavi nastupit će u sastavu u kakvom nikad nisu, a vjerojatno nikad ni neće nakon ove utakmice.

Najveća priča su izostanci, nedostaju Rakitić, Kovačić, Kramarić..., a ozlijedio se i Tin jedvaj. Slovaci, s druge strane, žele iskoristiti ovakvo stanje u našoj reprezentaciji i uzeti nam vrijedne bodove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
UTAKMICA NIJE NI POČELA, A U HNS-U VEĆ IMAJU RAZLOGA ZA BRIGU: /

Nadamo se da se navijači neće pojaviti s ovim na tribinama

Image
UTAKMICA NIJE NI POČELA, A U HNS-U VEĆ IMAJU RAZLOGA ZA BRIGU: /

Nadamo se da se navijači neće pojaviti s ovim na tribinama

O susretu Hrvatske i Slovačke govorio je hrvatski nogometaš Dino Špehar, napadač koji je promijenio nekoliko momčadi u HNL-u, a trenutno je član slovačkog Sereda.

"Iz prve ruke mogu reći da stvarno očekuju puno od ove utakmice. Vrhunski su ušli u ove kvalifikacije, puni su samopouzdanja i sigurno uz podršku navijača da očekuju tri boda. Bit će to teška utakmica za nas, ali ako mi budemo pravi, oni nemaju tu što tražiti. Tu je izbornik Dalić da nas pripremi kao i dosad", rekao je Špehar za RTL.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Napeto u svlačionici

Iako igra u Slovačkoj, naravno da mu je srce uz Hrvatsku, no suigrači mu ovih dana baš i ne daju mira.

"Krenule su šale po svlačionici. Ja naravno kažem da ćemo mi pobijediti, a oni su puni samopouzdanja. Svaku utakmicu igraju napadački, bez straha, tako da nas večeras sigurno čeka pravi pakao. Ali najviše će se pitati nas i siguran sam da ćemo uz naše navijače doći do vrlo bitna tri boda. Njima je ovo malo finale, a tako bi trebalo biti i nama jer smo napravili jedan kiks s Mađarskom", rekao je Špehar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Otkrio je i koje su najjače strane slovačke reprezentacije.

"Obrana i vezni red su im najbolji dijelovi momčadi. U veznom redu igra Hamšik koji je bio 10 godina kapetan Napolija, nosioc je njihove igre. U veznom redu će se odlučivati utakmica. U obrani je također Škriniar koji je glavni igrač u Interu. Izbornik ih je dobro posložio. Imali su jedan kiks sa Walesom, ali opet su nakon pobjede protiv Azerbajdžana vratili samopouzdanje", zaključio je Špehar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo