KREĆE OPORAVAK

HRVATSKI KAPETAN U ZAVOJIMA: Operirani Modrić ima poruku za svoje navijače

Kapetan hrvatske nogometne reprezentacije i pokretač akcija madridskog Reala Luka Modrić javio se pratiteljima preko društvenih mreža da bi ih obavijestio o rezultatima operacije koljena.

Modrić je operirao hrskavicu lijevog koljena u nedjelju ujutro, a već u popodnevnim satima je sa zamotanom nogom, ali palčevima podignutima visoko u zrak poslao poruku:

La operación ha sido un éxito hoy y todo ha ido según plan. Muchas gracias a los doctores Leyes y Aramberriu y al equipo médico de Real Madrid por su buena atención y cuidado. El equipo de rehabilitación hará todo lo posible para que pueda estar de vuelta en el campo lo cuanto antes. Muchas gracias a mis compañeros (¡ánimo!) y a todos por vuestros mensajes de apoyo y cariño. Hala Madrid y fuerza Croatia💪🙏 Operacija danas prošla odlično, sve ide po planu. Hvala doktorima Leyesu i Aramberriu, kao i medicinskom osoblju Reala i klubu na brizi. U rehabilitaciji ću dati sve od sebe da se čim prije vratim na teren. Hvala suigračima( i glavu gore!) i svima koji su mi poslali poruke podrške. Hala Madrid i forza Hrvatska The operation went well today, everything is going according to plan. Thanks to the doctors Leyes and Aramberriu, as well as the medical staff and the club Real Madrid for their good care. The rehabilitation team will try their best to get me back on the field as quickly as possible . Thanks to my teammates (and head up!) and all those who have sent me messages of support. Hala Madrid and forza Croatia

A post shared by Luka Modric (@lukam10) on

“Operacija danas prošla odlično, sve ide po planu. Hvala doktorima Leyesu i Aramberriu, kao i medicinskom osoblju Reala i klubu na brizi. U rehabilitaciji ću dati sve od sebe da se čim prije vratim na teren. Hvala suigračima( i glavu gore!) i svima koji su mi poslali poruke podrške. Hala Madrid i forza Hrvatska”, poručio je Modrić.

STIGLA VIJEST KOJU NITKO NIJE ŽELIO ČUTI: Hrvatski kapetan završio na operaciji koljena

Minimalno invazivan zahvat udaljit će ipak Modrića s travnjaka na nekih mjesec dana. U kontekstu hrvatske nogometne reprezentacije to znači da sigurno propušta oglede protiv Kosova (četvrtak) i Finske (nedjelja) koji se igraju u sklopu kvalifikacija za odlazak na Svjetsko prvenstvo 2018. godine u Rusiju.

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr