Australac uplatio bogatstvo na Hrvatsku!

Uoči dvoboja Hrvatske i Meksika bilo je sve samo ne mirno.

23.6.2014.
16:59
VOYO logo

Iako su na tribinama naši navijači bili u manjini spram znatno brojnijim Meksikancima, Hrvatsku je podržala i većina Realovih navijača. Barem su tako preko društvenih mreža poručili.

Neimenovani australski kladitelj ove večeri krenuo po pravo bogatstvo. Naime, on je uložio 95.000 dolara da Vatreni neće izgubiti protiv Meksika. Kako je to izgledalo tijekom ponedjeljka, pogledajte iz minute u minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.30 - Vatreni su na zagrijavanju.

21.10 - Polako se i pune tribine na Areni Pernambuco. Još je manje od sat vremena do početka velikog okršaja Hrvatske i Meksika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

21.00 - U Recifeu je kiša, ali nije prestrašno. Pada po desetak minuta, pa malo stane...I tako u krug. Lopta će vjerojatno biti nezgodnija za vratare.

20.30 - Evo i sastava! Ispao je Sammir iz prvih 11. Darijo Srna je prekomandiran u vezni red, a Pranjić i Vrsaljko će biti nazad na bočnim pozicijama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.50 - Vatreni su na putu za stadion. Sliku polaska objavili su na društvenim mrežama HNS-a. Tko će izdržati do početka...Nadamo se da ste se opskrbili svim navijačkim rekvizitima.

19.40 - Uplaćeno je bogatstvo da Hrvatska neće izgubiti! Australska kladionica Sportsbet je objavila kako je jedan od kladitelja uplatio 94.000 dolara (500.000 kuna) kako će Hrvatska pobijediti ili odigrati neodlučeno. Koeficijent je 1.45. Dakle, riskira pola milijuna, kako bi dobio ukupno 725.000 kuna. Sretno!

Tekst se nastavlja ispod oglasa

19.30 - Još 150 minuta do početka. Koju momčad bi vi poslali na teren? Što će odlučiti izbornik Niko Kovač? Špekulira se kako će na klupu Sammir i Pranjić, dok će od prve minute u bitku Kovačić i Vrsaljko.

19.20 - 'Ovo je predosadno. Kad će više Hrvatska - Meksiko? Olić je zvijezda za sve njih', komentar je jednog američkog navijača na Twitteru na utakmicu Čile - Nizozemska. Nadamo se da će Vatreni mu ponuditi bolju zabavu i donijeti veselje u Lijepu našu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.50 - Real je uz Hrvatsku. Španjolski velikan najavio je utakmicu Meksika i Vatrenih preko društvenih mreža. Na fotografiji je Luka Modrić u zanimljivom dresu koji je kombinacija dresa Vatrenih i madridskog Reala. Na Facebooku profilu madridskog kluba koji ima 65 milijuna pratitelja, velika većina navijača koji su se javili je uz Modrića i Hrvatsku.

18.30 - Meksikanci će, naravno, imati prevlast na tribinama, ali Hrvati su na posebnoj cijeni u Recifeu. Toliko su popularni da mnogi i nemaju mira od domaćeg stanovništva. Kako donosi Jutarnji list, oni poduzetniji su mogli i fino zaraditi...Biznis s dresovima naše reprezentacije bio je posebno popularan u Koreji i Japanu 2002. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

18.20 - Čitatelji našeg portala bili su vrijedni poslali novi set vlastitih fotografija. Neke su iz Brazila, neke iz domovine, ali jedno je sigurno - svi oni će biti punim srcem ovog ponedjeljka uz naše reprezentativce.

17.45 Pred početak utakmice, navijači u Recifeu se zabavljaju na plaži. Hrvati i Meksikanci, kao i lokalci koji su se lijepo uklopili. Pogledajte i sami kako krate vrijeme pred veliki dvoboj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.15 - Oglasio se i nizozemski izbornik Louis van Gaal. "Ako bih mogao birati, radije ne bih igrao protiv Brazila u osmini finala. Iako Hrvatska ili Meksiko nisu nimalo loši suparnici", poručio je nizozemski stručnjak.

17.10 - Utakmica protiv Meksika donosi i financiju težinu. Hrvatski nogometni savez je za prolazak na Svjetsko prvenstvo od FIFA-e dobio 9.5 milijuna dolara (1.5 milijuna je samo za plasman, a svaka reprezentacija koja ne prođe u drugi krug dobije još osam milijuna), a ukoliko Hrvatska prođe Meksikance, na račun će doći dodatni milijun.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

17.00 - Navijači su na iglama, a napetost raste kako se dvoboj bliži. Uvertiru su napravili sretnici koji su u Brazilu, našim reprezentativcima su jučer navečer nakratko pjevali pod prozorom hotela, kako bi im dali podršku pred jednu od najvažnijih utakmca ove generacije Vatrenih.

Među njih se spustio i izbornik Kovač i kratko popričao, a oni su ostavili i poruku na plaži, koju su vidjeli tek ujutro. Kad se razdanilo, Brazil je vidio poruku s kojom se prije utakmice pozdravljaju mnogi naši sportaši. "Iznad svih, Hrvatska", poklič je i vaterpolista, rukometaša, košarkaša, a s tim pozdravom nadamo se da će i nogometaši do osmine finala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Meksikanci, pak, šalju neke druge slike. Navijači iz Srednje Amerike ovih su dana 'otkrili' Facebook stranicu HNS-a, gdje bombardiraju svojim porukama i slikama. Izruguju se Modriću, a posebna meta im je Ivan Rakitić i njegov poljubac sa suigračem iz Seville. Nadamo se kako će se cijela Hrvatska smijati njima iza utakmice.

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo