OSTVARILI ŽELJENO

HRVATSKA SLAVI TRI BODA: Kramarić očekuje piće od Mandžukića

Hrvatska nogometna reprezentacija vraća se s tri boda iz Tamperea gdje je svladana finska izabrana vrsta golom Marija Mandžukića. Također, ovaj ciklus kvalifikacija Vatreni su iskoristili za uzimanje punog plijena što su prokomentirali Andrej Kramarić i Matej Mitrović.

Kramarić je i ovaj put bio blizu pogotka, no ‘ukrao’ mu ga je Mandžukić udarivši loptu glavom pred samom gol-crtom.

“Bilo je blizu pogotka, nadam se da će Mandžukić platit rundu. Najvažnije je da smo pobijedili, uzeli šest bodova u ovom ciklusu. Dobro je što smo rano zabili gol da se nismo patili do posljednjih trenutaka. Fenomenalan centaršut, srećom pogodilo me u koljeno, mogao je Mandžukić i pustit, ali nema veze, pogodit ću sljedeći put. Napravilo smo ono što smo zacrtali”, nasmijano je prokomentirao Kramarić napravljeno u mikrofon HTV-a.

OSLABLJENA HRVATSKA DOŠLA DO NOVIH BODOVA: Vatreni slavili protiv Finske u Tampereu, na prvom su mjestu skupine!

“Bilo je i više nego očekivano tvrdo. Iznenadio me sudac koliko je dopustio tvrdu igru, no znali smo da će tako biti i na to smo bili pripremljeni. Izbornik nas je upozoravao na to i prava je sreća da smo zabili u prvom poluvremenu jer prekidi ovih ekipa teški su za braniti”, dodao je potvrdivši da se dobro slaže s Mandžukićem u paru.

“Ove dvije utakmice dobro su prošle za nas kao napadački par. Kad će pogodak? I bez pogotka, dok asistiram sretan sam”, zaključio je i prepustio riječ Mitroviću.

“Velika je čast zamijeniti Vedrana Ćorluku”, kazao je na početku i dodao kako se osjećao i kako je utakmica izgledala:

“Očekivali smo tešku utakmicu, ovakve uvjete i njihovu čvrstinu. Znali smo da će odlučivati jedan gol. Bio sam malo uzbuđen, za mene je ovo veliki uspjeh i velika čast. Svi su me pokušavali smiriti, cijela je momčad skupa. Znali smo od kuda prijeti njihova najveća snaga, duge lopte su im adut makar prekršaj bio i na centru.”

Povratak na Net.hr