DESETKOVANI VATRENI

HRVATSKA STIGLA U ALBANIJU: Ante Čačić progovorio o problematici koja zanima čitavu naciju

Hrvatska nogometna reprezentacija u srijedu ujutro otputovala je u Albaniju, gdje ju u četvrtak navečer čeka gostovanje kod Kosova u sklopu kvalifikacija za SP u Rusiji 2018. godine.

Izbornik Ante Čačić proteklih se dana našao u velikim problemima s ozljedama. Prvo je ostao bez Luke Modrića, Dejana Lovrena i Ivana Rakitića, a nakon toga i Marka Pjace. Vedran Ćorluka također je ozlijeđen, ali on će ipak igrati u Skadru protiv Kosova.

ALARMANTNE GLASINE UOČI UTAKMICE U SKADRU: Sprema se prekid susreta Kosova i Hrvatske?

DESETKOVANI VATRENI ODRADILI POSLJEDNJI TRENING: Sad je na redu put u Skadar i sraz s Kosovom

Izbornik barem malo može odahnuti

“Ne, nema novih ozljeda…”, kazao je Čačić aludirajući na to da, osim četvorice ozlijeđenih nositelja igre, više nema igrača koji bi mogli otpasti.

Čačić se osvrnuo i na reprezentaciju Kosova.

HRVATSKA ‘CRNA LISTA’! Liječnik Vatrenih otkrio veliku istinu o Ivanu Rakitiću: ‘Pokušao je sve, ali…’

Čačić je optimist

“Svjesni smo što znači ta utakmica, a o Finskoj ćemo razmišljati nakon nje. Veliki sam optimist”, istaknuo je izbornik koji je i objasnio kako on osobno vjeruje u svoje igrače i kako bodovi iz susreta s Kosovom puno znače. Čačić je dodao i kako će dvoboj s Kosovom biti težak za hrvatsku reprezentaciju jer će to biti prvi domaći sraz Kosova, prenosi njegove riječi Goal.com.

NEMA GLAVNIH ADUTA, ALI VATRENI SE NE BOJE: ‘Imamo dosta kvalitetnih igrača koji ih mogu zamijeniti’

Hrvatska je kvalitetnija

“Kosovo se skupilo neposredno prije prve utakmice, očekujemo da će biti bolji, ali Hrvatska mora težiti da se nametne, kvalitetnija je i ne dvojim u to. Istina je da dobar dio igrača ima manju minutažu, nije u stanju kao prije dva i pol mjeseca, ali siguran sam da će im i ove utakmice pomoći za to da osiguraju veću minutažu u klubovima kad se vrate.”

Osvrnuo se Čačić i na ona što zanima čitavu hrvatsku javnost. Kako će izgledati sastav Hrvatske protiv Kosova? Ako se uzme u obzir broj povrijeđenih bitnih igrača vatrenih.

“Sastav? Blizu sam prvih 11, ali kako se odvijaju stvari, bolje je da pričekam zadnji trening. Hoću li mijenjati formaciju? Raspored nije toliko bitan, koliko kako ćemo se pokazati. Ali, da, moguće je kroz utakmicu i da promijenim formaciju.”

KAKO ĆE IZGLEDATI HRVATSKA BEZ ČETIRI KLJUČNA IGRAČA: Je li ovo Čačićevih 11 za Kosovo i Finsku?

 

Imaš komentar?

Povratak na Net.hr