Hrvatska nadmašila sve: 'Trebamo biti ponosni'

Europsko prvenstvo u futsalu, koje je završilo obranom naslova Španjolaca, donijelo je puno toga dobroga.

12.2.2012.
19:00
VOYO logo

Drago nam je da se u godini kada HNS slavi 100. obljetnicu svog postojanja kod nas organiziralo jedno ovakvo natjecanje. Dobili smo sve pohvale od Uefe, a naša je reprezentacija postigla veliki uspjeh. Uopće nije sporno da HNS može dobiti organizaciju svega što želi, osim najvećeg turnira koji očito prelazi naše mogućnosti", rekao je glavni tajnik HNS-a Zorislav Srebrić.

Izbornik hrvatske futsal reprezentacije Mato Stanković, nakon što su mu se slegli dojmovi, bio je prezadovoljan onime što je naša reprezentacija postigla na turniru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Želio bih zahvaliti igračima i navijačima koji su učinili sve da ovaj Euro prođe tako uspješno. Glavni cilj bio je da prođemo skupinu, a mi smo učinili i više od toga. Trebamo biti ponosni na to što su se i najjače reprezentacije svijeta do zadnjih trenutaka tresle pred nama", otkrio je izbornik.

"Žao mi je ako smo nekoga razočarali porazima u posljednje dvije utakmice, ali moram priznati da smo dosad naišli samo na pozitivne reakcije navijača. Hrvatska je dokazala da može biti velika i u porazima. HNS nam je u posljednje vrijeme puno pomogao i nadam se da će se takav tretman nastaviti i u budućnosti te da se futsal nikada neće vratiti na ono što je bio do prije nekoliko godina. Nama preostaje raditi i dalje kako bi Hrvatska ostala u vrhu", kazao je Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Direktor turnira Boris Durlen u posljednje je vrijeme samo primao komplimente za organizaciju Eura, a Uefa je bila oduševljena.

"Ovo je bilo najbolje prvenstvo dosad, oborili smo sve rekorde gledanosti i visoko podigli letvicu svim budućim domaćinima. Imali smo zahtjevnu organizaciju jer se igralo u dva grada koja su udaljena 400 kilometara, a i vremenski uvjeti nisu nam išli na ruku. Međutim, Uefa je istaknula da je naša organizacija Eura model za sva buduća natjecanja."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo