HRVATSKA OTPUTOVALA NA SP: / Koji je krajnji domet naše izabrane vrste na Mundijalu u Rusiji? [ANKETA]

Image
Foto: PIXSELL

Hrvatska će biti smještena u mjestu Roščino, 60-ak kilometara od Sankt Peterburga

11.6.2018.
10:00
PIXSELL
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija danas u 10 sati odjetjela za Rusiju, gdje će nastupati na SP-u koje će se od 14. lipnja do 15. srpnja održati u Rusiji. Najveća svjetska smotra nogometaša počinje u četvrtak, kad će turnir otvoriti Rusija i Saudijska Arabija.

VATRENI ĆE DO KRAJA 1. KRUGA PRELETJETI ČAK 6500 KM: Međutim, nije to jedini problem koji će imati

'Vatreni' su otputovali charter letom iz zagrebačke zračne luke Franjo Tuđman u svoju rusku bazu u mjestu Iličevo u Zelenogorsku, 60-ak kilometara od Sankt Peterburga.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SVE O HRVATSKOJ I SVJETSKOM NOGOMETNOM PRVENSTVU MOŽETE PROČITATI - OVDJE.

Posljednju pripremnu utakmicu izabranici Zlatka Dalića odigrali su u petak protiv Senegala i pobijedili 2-1. Premda u igri puno toga nije funkcioniralo, posebice u fazi obrane koja je u pojedinima fazama susreta izgleda tromo, pobjeda je ipak zalog za optimizam za otvaranje prvenstva jer prvi rival bit će reprezentacija jako slična Senegalu, Nigerija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Senegal glumio Hrvatskoj - Nigeriju

Upravo je Senegal, afrička reprezentacija, glumila Hrvatskoj Nigeriji i pokazala što možemo očekivati od Nigerije.

Kao što smo već spomenuli, Hrvatska će biti smještena u mjestu Roščino, 60-ak kilometara od Sankt Peterburga. U šumskoj idili iznad jezera bit će privremeni dom hrvatske reprezentacije koja će imati sav potreban mir u Rošćini.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

VATRENO LUDILO JE – POČELO! Najveća hrvatska zastava ikad spremna je za Rusiju i bit će prava atrakcija

Inače, moderna Arena Roščino izgrađena je samo za potrebe Vatrenih. Nakon završnog ušminkavanja sve bi trebalo biti spremno za doček izbornika Dalića i njegovih izabranika. Kamp će premijeru imati već danas u 19 sati kada će hrvatska reprezentacija odraditi prvi trening koji će biti otvoren za navijače.

Roščino Vatrenima nudi mir i opuštajuću atmosferu

Roščino danas broji oko 15 tisuća stanovnika, a služi i kao ljetno odmaralište za građane Sankt Peterburga. Gradić je miran i okružen šumom tako da bi boravak reprezentacije trebao proći bez velike euforije i fotoobjektiva uvijek znatiželjnih fotoreportera i ostalih predstavnika medija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Inače, HNS organizirat će tijekom Svjetskog prvenstva u Rusiji navijačku zonu u samom središtu Moskve, u prekrasnom Parku kulture.

S obzirom da će većina hrvatskih navijača na utakmice putovati upravo preko ruske prijestolnice Moskve, središnja će hrvatska navijačka zona biti organizirana u moskovskom centru, u Parku skulptura Muzeon, koji je dio najpoznatijeg i najljepšeg moskovskog i ruskog parka, Parka kulture (Gorki park). Dnevno ga posjeti više od 40.000, a vikendom i praznicima više od 250.000 posjetitelja. Više o tome možete pročitati - OVDJE.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatska dvije utakmice igra na sjeveru Rusije

Vrijedi spomenuti kako Hrvatska dvije utakmice igra na sjeveru Rusije, u Kalinjingradu i Nižnjem Novgorodu, pa je logično da i baza bude stacionirana na sjeveru da putovanja budu što kraća. Iz Sankt Peterburga, koji je od hrvatske baze udaljen 50 minuta vožnjom, leti se po sat i 20 minuta do gradova u kojima Hrvatska igra protiv Nigerije i jake Argentine.


Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo