VIDEO: / Katastrofalna greška Vatrenog! Hrvati dobili novi šamar!

Hrvatska nogometna reprezentacija izgubila je od Belgije s 2:1 na Maksimiru u sklopu kvalifikacija za Svjetsko nogometno prvenstvo u Brazilu.

11.10.2013.
10:22
VOYO logo

Pobjedom je Belgija i matematički osigurala plasman na Mundijal, svoj prvi nakon 2002., dok je Hrvatska u opasnosti čak i za dodatne kvalifikacije uoči gostovanja kod Škotske za četiri dana.

Hrvatska je bolje otvorila utakmicu i bila je bolja momčad u prvih desetak minuta, ali ju je presjekla velika pogreška Ivana Perišića iz 15. minute.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Hrvatski je veznjak ničim izazvan izgubio loptu na svojoj polovici i krenula je munjevita kontra Belgijanaca. Steven Defour sjajno je loptom u prostor uposlio Lukakua, a igrač Chelseaja na posudbi u Evertonu je zaobišao Stipu Pletikosu i poslao loptu u praznu mrežu.

I drugi su gol Vatreni primili iz kontranapada, a strijelac je ponovo bio Lukaku. Snažni je napadač istrčao sjajan kontranapad i othrvao se svojem čuvaru skoro od centra, te je izašao sam pred Pletikosu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njegov je udarac hrvatski vratar nakratko zaustavio, ali je lopta prošla iza njegovih leđa, a Lukaku se ušetao u mrežu. U završnici susreta, točnije u 83. minuti Hrvatska je zabila, pokazalo se počasni gol, a strijelac je bio Niko Kranjčar.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=Bw9uOBWD0Osmv6aw

Zicer Nikoli Kaliniću prethodno je obranio Thibaut Courtois, ali je Kranjčar naletio i s 12-ak metara iz odbijanca pospremio loptu u mrežu. U završnici je Hrvatska mogla i do izjednačenja, ali mreže se više nisu tresle.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://videa.hu/player?v=d2yRMRAvXsePDRKz

http://realtime.sportinti.me/cmd/loader?match_code=b2e3d5b7-13ba-ab23-1dfa-7da827b8f334&style=classic&width=435&height=755

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo