'HRVATSKA IMA VELIKU MOMČAD': / Slavni Španjolac vidi Vatrene među favoritima Eura!

Image
Foto: AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU

Napadač španjolske nogometne reprezentacije i Chelseaja Pedro Rodriguez (28) svrstao je Hrvatsku među favorite Europskog prvenstva u Francuskoj.

10.6.2016.
12:50
AFP, PIERRE-PHILIPPE MARCOU
VOYO logo

U intervjuu za Marcu nekadašnji je nogometaš Barcelone govorio i o kandidatima za naslov europskog prvaka, a u širi je krug smjestio i našu reprezentaciju koja je sa Španjolskom u istoj skupini.

'Svašta se može dogoditi'

"Uobičajeni su favoriti Njemačka, Francuska, Engleska, Italija... No na Euro se može svašta dogoditi. Tu su Belgija, pa Hrvatska koja ima veliku momčad te reprezentacije koje, kao i na Svjetskom prvenstvu, dođu iz drugog plana", izjavio je Pedro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Unatoč porazu od Gruzije (0-1) u posljednjoj pripremnoj utakmici, Pedro nije previše zabrinut.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Jedna loša utakmica ne može pokvariti sav dobar rad. Moramo popraviti ono što nije bilo dobro i nastaviti starom stazom. Ako smo na svojoj uobičajenoj razini, teško nas je pobijediti. Ali ako nam pristup nije pravi i ako nismo koncentrirani, možemo stradati od bilo koje reprezentacije jer su svi dobro pripremljeni."

'Želimo tri naslova u nizu'

Španjolska je osvojila naslove na posljednja dva Eura, u Austriji i Švicarskoj 2008. te Poljskoj i Ukrajini 2012. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Bit će izazov pokušati osvojiti i treći naslov u nizu. Puni smo želje, intenzivno treniramo. Ambicija nam je ponoviti uspjeh", rekao je Pedro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo