HRVATSKA DOBIVA NACIONALNI STADION! / Šuker je potvrdio vijest i otkrio lokaciju na kojoj će se graditi

Image
Foto: PIXSELL

'Miran sam, došlo je na moje. Za dvije do tri godine bi trebao biti izgrađen'

28.3.2019.
14:27
PIXSELL
VOYO logo

Predsjednik hrvatskog nogometnog saveza Davor Šuker potvrdio je gradnju nacionalnog stadiona, otkrivši pritom i gdje će se on graditi. Prema informacijama koje je objavio Večernji list – stadion će niknuti u zagrebačkom naselju Blato.

Image
DAVOR ŠUKER O VRUĆOJ TEMI STADIONA: /

'Tužno je... Hrvatska reprezentacija to po svemu zaslužuje i treba'

Image
DAVOR ŠUKER O VRUĆOJ TEMI STADIONA: /

'Tužno je... Hrvatska reprezentacija to po svemu zaslužuje i treba'

Izvor navodi da je Šukerova izjava došla nakon sastanka na kojem su se nalazili predstavnici Grada, Vlade i HNS-a, a prvi čovjek Hrvatskog nogometnog saveza pritom je izjavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Miran sam, došlo je na moje. Za dvije do tri godine stadion bi trebao biti izgrađen. Do izbora ćemo dobiti novi stadion."

Hrvatska nogometna reprezentacija većinu je svojih utakmica igrala na stadionu Maksimir, inače domu Dinamovih nogometaša. Našao se on početkom tjedna ponovno u središtu zanimanja javnosti nakon što je s njega pao veliki komad stakla i to u trenutku kada je u blizini bilo prolaznika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ispunjen san o bazi

Inače, Šuker je tijekom redovne sjednice Skupštine Hrvatskog nogometnog saveza na tu temu poručio ovo:

"Znamo da samo ulaganja u bazu mogu osigurati uspješnu budućnost hrvatskog nogometa. Ove godine nastavljamo gdje smo lani stali. Predvidjeli smo još 22 milijuna kuna za županijske nogometne saveze, prije svega za razvoj infrastrukture. Iskreno se nadam da će u narednom razdoblju krenuti ozbiljni razgovori na temu novog stadiona koji hrvatska reprezentacija po svemu zaslužuje i treba. Tužno je da ćemo ove godine u kvalifikacijama igrati na sjajnim novim stadionima u Budimpešti, Bratislavi, Bakuu i Cardiffu, a da svjetski doprvaci nemaju odgovarajući dom u svojoj zemlji kojoj su toliko toga lijepoga priuštili."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi zamašnjak cijele priče, jasno, bio je uspjeh hrvatske izabrane vrste na Svjetskom prvenstvu u Rusiji gdje je osvojeno drugo mjesto i srebrna medalja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo