Fantastično! Hrvatska dobila najlakšeg mogućeg protivnika!

Nije moglo bolje! Hrvatska nogometna reprezentacija u dodatnim će kvalifikacijama za Svjetsko prvenstvo u Brazilu igrati protiv Islanda.

21.10.2013.
8:45
VOYO logo

Rezultat je to ždrijeba koji je obavljen u ponedjeljak u sjedištu Međunarodne nogometne federacije (FIFA) u Zürichu. Hrvatska je bila jedna od četiri reprezentacije koje su bile nositelji, a na koncu je za suparnika dobila najslabije rangiranu momčad na ljestvici FIFA-e (46. mjesto) od onih koje su bile u bubnju. Prva je utakmica na rasporedu 15. studenog na Islandu, a uzvrat je četiri dana kasnije u našoj zemlji.

Hrvatska je, podsjetimo, osvojila drugo mjesto u kvalifikacijskoj skupini A iza Belgije, dok je Island bio drugi u skupini E, zaostavši samo za Švicarskom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Islanđane vodi Lars Lagerbäck koji se s reprezentacijom Švedske uspio plasirati na pet uzastopnih velikih natjecanja. Na hrvatskoj će, pak, klupi u dvobojima protiv Island debitirati novi izbornik Niko Kovač.

Island - Hrvatska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Portugal - Švedska

Ukrajina - Francuska

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grčka - Rumunjska Najjači par u dodatnim kvalifikacijama čine Portugal i Švedska, što znači da na SP-u u Brazilu sljedeće godine nećemo gledati jednu veliku zvijezdu - Cristiana Ronalda ili Zlatana Ibrahimovića. Ukrajina je za suparnika dobila Francusku, dok će Grčka igrati protiv Rumunjske.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo