Tome se nije nadao

HRVAT U SREDIŠTU NEOBIČNE PRIČE: Prije mjesec dana došao u novi klub koji ga sada namjerava prodati?!

U vrlo neobičnoj situaciji bi se ovo ljeto mogao naći hrvatski nogometaš Ante Budimir. Ako je vjerovati talijanskim medijima, tek što je došao u Sampdoriju, mogao bi napustiti klub.

Nekadašnji član zaprešićkog Intera i Lokomotive oduševio je prošle sezone u redovima talijanskog drugoligaša Crotonea na čijoj je klupi bio hrvatski stručnjak Ivan JurićBudimir je prošlu sezonu završio sa 16 postignutih golova i kao četvrti strijelac druge talijanske lige. Privukao je time pažnju mnogih klubova, a najkonkretnija je na koncu bila Sampdoria.

ZA NJIM JE LUDOVALO POLA ITALIJE: Hrvatski hit napadač pronašao novi klub!

Dogovora još nema

No, kako je na svojoj internetskoj stranici objavio talijanski stručnjak za transfere Gianluca Di Marzio, Budimira sada u svoje redove pokušava dovesti Atalanta. Klub iz Bergama je raskinuo ugovor s Marcom Boriellom i sada je u potrazi za novim napadačem, a izbor je pao na Budimira.

Spomenuti izvor navodi da zasad ipak nema dogovora između klubova, točnije Atalanta nije ponudila dovoljno visoku odštetu za igrača kojeg je Sampdorija prije nekoliko tjedana platila 1,8 milijuna eura.  Dođe li na koncu ipak do transfera, Budimir će se naći u vrlo neobičnoj situaciji – početkom srpnja je potpisao za jedan klub, a mjesec dana kasnije će završiti u drugom.

 

Povratak na Net.hr