HRVAT U ROVINJU DEFINITIVNO PRELOMIO O BUDUĆNOSTI KARIJERE: / 'Nazvao me i potvrdio da želi otići u drugi klub'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

U sljedećih nekoliko dana trebali bi saznati gdje će karijeru nastaviti Milan Badelj

28.5.2018.
22:02
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

Hrvatski reprezentativni veznjak Milan Badelj napušta Fiorentinu na kraju ove sezone. Potvrdio je to i sportski direktor Viola Pantaleo Corvino.

"Nudili smo mu novi četverogodišnji ugovor. Milan nam je uvijek govorio da mu novac nije najvažniji, da želi iskusiti nove izazove u karijeri, na drugim mjestima. Danas sam ga zvao i potvrdio mi je da želi napustiti Fiorentinu i otići u drugi klub," izjavio je Corvino. Klubovi koji su pokazali interes za njega su Milan, Lazio, ali i West Ham.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

SJAJNI VEZNJAK O SP-U I TRAGEDIJI KOJA GA JE PROMIJENILA: ‘To te iznenadi, čovjek se zapita o životnim vrijednostima’

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Badelj je ranije danas govoreći o klupskoj sezoni novinarima u Rovinju istaknuo je kako je sezona bila čudna, možda najčudnija u njegovoj karijeri.

Tragedija Astorija obilježila sezonu

"Fiorentina je na kraju završila na osmome mjestu koje nas ne vodi u Europu. Zasigurno je tragedija s Davideom Astorijem promijenila sve nas, utjecala na način koji mogu pojmit osobe koje su izgubile nekog koji im je bio tako blizak. Sve to te navodi da se upitaš koje su prave životne i moralne vrijednosti", izjavio je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uskoro ime novog kluba

Komentirajući posljednje informacije talijanskog tiska, koji navodi kako su Milan i Lazio trenutačno jedini međusobni oponenti u operaciji dovođenja hrvatskog reprezentativca, Badelj je istaknuo kako o njegovoj budućnosti i o novom klubu ne želi govoriti.

"O mojoj budućnosti ne bih na ovaj način komunicirao. O tome što će se događati, znat će se kroz dan-dva", poručio je Badelj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo