HRVAT, SRBIN I BOSANAC U NAPADU: / Ovo nije vic, već bliska budućnost slavnog talijanskog kluba

Image
Foto: Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA

Inače, Jović i Rebić su žarili i palili u Eintrachtu pod vodstvom Nike Kovača. Zajedno su osvojili i njemački kup svladavši Bayern u finalu

6.5.2020.
13:44
Profimedia, Nicolň Campo / ddp USA
VOYO logo

Idu Hrvat, Bosanac i Srbin. Nije ovo početak nekog vica, već situacija koja bi se vrlo brzo mogla dogoditi u Milanu. Ante Rebić, Zlatan Ibrahimović i Luka Jović mogli bi vrlo lako zaigrati u napadu talijanskog velikana.

Kako piše portal Milan News, klub je veću pregovorima oko dovođenja Jovića iz Real Madrida. Čelnici Rossonera navodno su stupili u kontakt s Jovićevim agentom Falijem Ramadanijem koji sad mora pronaći rješenje kako 60 milijuna eura skupog Luku Jovića prebaciti na San Siro.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno će se raditi o posudbi, ali će Real tražiti da zadrži kontrolu nad Jovićem dok igra za Milan, tako da će teško taj ugovor uključivati mogućnost posudbe.

Image
GRB CRVENE ZVEZDE MEĐU 20 NAJLJEPŠIH NA SVIJETU: /

Nećete vjerovati koji je klub na prvom mjestu i kako je prošao Dinamo

Image
GRB CRVENE ZVEZDE MEĐU 20 NAJLJEPŠIH NA SVIJETU: /

Nećete vjerovati koji je klub na prvom mjestu i kako je prošao Dinamo

Rebić ga već pozvao

“Srpski napadač navodno je već razgovarao s Antom Rebićem, kojeg dobro poznaje iz vremena kada su zajedno igrali u Eintrachtu. Čini se da ga je Hrvat nagovorio da ozbiljno razmisli o dolasku na San Siro”, pisao je talijanski Calciomercato, što je Jovićev otac i potvrdio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Rebić je i moj veliki prijatelj. I Luka i ja smo s njim u kontaktu i čujemo se. Vidim da mi sina sele u razne klubove, ali koliko je istine u tome da će prijeći u Milan, vidjet ćemo. Odluka je na Luki i Realu”, rekao je Milan Jović za Alo.

Inače, Jović i Rebić su žarili i palili u Eintrachtu pod vodstvom Nike Kovača. Zajedno su osvojili i njemački kup svladavši Bayern u finalu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

No, ne treba zaboraviti da je Real lani dao 60 milijuna eura za njega, kao i to je i Napoli navodno zainteresiran za napadača kao i neki drugi europski klubovi. Zbog svega toga pregovori za Milan neće biti laki.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo