HRVAT JE KRALJ REAL MADRIDA: / Englezi se klanjaju hrvatskom maestru Luki Modriću

Image
Foto: AFP
15.3.2016.
8:29
AFP
VOYO logo

Scholes gleda prema tome kako poboljšati igru Uniteda koja niti ove sezone nije na razini kluba koji je utrošio silne milijune eura kako bi osvajao trofeje. Točnije, Englezi su od dolaska Van Gaala u klub, znači od 2014. godine, potrošili gotovo 300 milijuna eura. Ali, ništa od uspjeha.

Sad kad je momčad i ove sezone razočarala svoje navijače, Scholes je čelnicima Manchestera poslao poruku kako bi morali dovesti hrvatskog reprezentativca . Modrić igra na sličnoj poziciji na kojoj je igrao Scholes u Unitedu. Stoga, za njega je Hrvat idealna meta, idealno pojačanje i čovjek koji bi mogao oživjeti igru Manchestera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
OTKRIĆE IZ REALOVE SVLAČIONICE: /

Kad Luka Modrić priča, svi slušaju!

Image
OTKRIĆE IZ REALOVE SVLAČIONICE: /

Kad Luka Modrić priča, svi slušaju!

Image
Foto: AFP, ANDREW YATES
Image
Foto: AFP, ANDREW YATES

Modrić kao idealno pojačanje

"Jako mi se sviđa Luka Modrić. Koliko je on sad star? Dobro, možda je i malo star već sad, ali zaista je fantastičan igrač", kazao je Scholes.

Od kada je na ljeto 2012. godine došao iz Tottenham Spursa u Real Madrid, Modrić je postao jedan od najboljih veznih igrača svijeta i jedan od najvažnijih igrača Real Madrida. Upravo je on bio jedan od najzaslužnijih za Realovo osvajanje Lige prvaka u sezoni 2013./2014., ističe i londonski Squawka News.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji u Realu

Primjerice, u pobjedi Real Madrida nad Las Palmasom prije dva dana u 29. kolu Primere Modrić je imao 91 % dodavanja, a to mu je ove sezone prosjek u La Ligi. Squawka News se divi tom postotku i ističe kako je on impresivan.

Image
Image

"Ovaj tridesetogodišnjak ove je sezone kreirao više šansi (48) nego ijedan drugi igrač u kraljevskoj momčadi i ostvario je 1814 dodavanja, što ga svrstava na treće mjesto dodavača u La Ligi", piše Squawka News. Što se tiče golova, Modrić je ove sezone zabio svega dva pogotka uz 4 asistencije. Ali, veliki broj golova Reala ove sezone došao je kao produkt Modrićevog maestralnog dirigiranja igre Reala.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Sviđa mi se Varane i Pogba'

Što se tiče ostale dvojice igrača koje bi Scholes htio da dođu u United, Englez ističe:

"Sviđa mi se i Raphael Varane. Ha, rekao sam realna pojačanja, a sad biram Realove igrače, ha. Da, vjerojatno trebamo i središnjeg napadača, ali nema ih toliko na tržištu pa ću reći da je je treći igrač Paul Pogba!”, daje do znanja Scholes.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE
Image
Foto: AFP, GIUSEPPE CACACE

Paul Pogba

Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo