HOĆE LI PJACA NA LJETO IPAK NAPUSTITI STARU DAMU? / 'Ideja je da se vrati u Juventus, ali...'

Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO
Image
Foto: AFP, MARCO BERTORELLO

"Pjaca može igrati u bilo kojoj ligi zbog fizičke snage, brzine i tehnike koju ima", poručuje agent.

7.1.2018.
15:58
AFP, MARCO BERTORELLO
VOYO logo

Agent hrvatskog nogometaša Marka Pjace objasnio je u razgovoru za talijanski portal ilbianconero.com razloge zašto je njegov klijent odlučio napustiti Juventus i otići na posudbu u njemački Schalke. Pjaca je ranije ovaj tjedan realizirao posudbu u klub iz Gelsenkirchena gdje bi trebao imati veću minutažu i lakše se vratiti u formu nakon teške ozljede koljena.

Image
MARKO PJACA I SLUŽBENO IMA NOVI KLUB: /

Vatreni as otkrio tko ga je nagovorio na transfer

'Nakon Bologne shvatio da mora otići'

"Dečko je nakon utakmice protiv Bologne, u kojoj nije igrao ni minutu, shvatio da će imati malo prostora u Juventusu i odlučio je otići na posudbu kako bi lakše izborio mjesto u reprezentaciji za Svjetsko prvenstvo. Šefovi Juventusa su nas saslušali, prihvatili naš izbor, ali i inzistirali da u ugovoru o posudbi ne bude otkupne klauzule", pojasnio je Pjacin agent Marko Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Odlazak na posudbu neki talijanski klub nije dolazio u obzir.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjaca može igrati u bilo kojoj ligi zbog fizičke snage, brzine i tehnike koju ima. Njemački nogomet je bolji od talijanskog jer ima manje taktike i igra se otvorenije u obrani. Imali smo ponuda i iz Italije, ali je Marko preferirao Njemačku jer nije želio nositi neki drugi dres osim Juventusovog u Seriji A", dodao je agent.

'Mentalno je jači nego prije'

Iako, dakle, Schalke nema mogućnost otkupa Pjacina ugovora nakon isteka posudbe, hrvatski je reprezentativac u izjavi za klupsku televiziju poručio kako će razmotriti situaciju na kraju sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pjaca je igrač Juventusa na posudbi u Schalkeu. Mentalno je jači nego prije jer je trenirao sa sjajnim suigračima i trenerom. Cilj mu je steći kontinuitet prije Svjetskog prvenstva i pomoći novom klubu da izbori Ligu prvaka. Ideja je da se nakon toga vrati u Juventus, ali ako fizički bude u redu, neće prihvatiti sezonu poput ove", zaključio je Naletilić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
Tajne vinove loze
default_cta
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
Yu-Gi-Oh sevens
default_cta
Obiteljske tajne
San snova
Cijena strasti
VOYO logo