HOĆE LI KONAČNO OSTVARITI TRANSFER? / Rakitić na zimu seli u Englesku zajedno s još jednim Hrvatom

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Rakitić ne igra u katalonskom klubu i očajnički traži klub koji će ga cijeniti

14.10.2019.
14:51
Profimedia
VOYO logo

Iako se o tome pisalo ljetos, do transfera nije došlo, ipak, saga bi se mogla prolongirati na zimski prijelazni rok. Dakako, pričamo o odlasku hrvatskog reprezentativca Ivana Rakitića iz Barcelone. Rakitić ne igra u katalonskom klubu i očajnički traži klub koji će ga cijeniti, odnosno, pokušava se svim silama nametnuti treneru Ernestu Valveredu, ali ga ovaj hrani samo mrvciama.

Međutim, zimski je prijelazni rok idealna prilika za klubove u krizi koji su u ljetnom prijelaznom roku loše trgovali ili nisu uopće sudjelovali. Manchester Unitedu se poklopila i loša trgovina i kriza i sada sumanuto po Europi i svijetu traži igrače koji će iz izvući s dna ljestvice i vratiti ih barem u konkurenciju za neko europsko natjecanje.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

August 31, 2019, Turin, United Kingdom: Mario Mandzukic of Juventus pictured on the bench during the Serie A match at Allianz Stadium, Turin. Picture date: 31st August 2019. Picture credit should read: Jonathan Moscrop/Sportimage, Image: 468348062, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Profimedia, Zuma Press

Hrvati u Unitedu

U siječnju bi tako na Old Traffordu mogli vidjeti čak dvojicu Hrvata. United već mjesecima pokušava dogovoriti s Juventusom posao oko Marija Mandžukića. Ljetos ni je uspio dogovor jer je Juve navodno tražio previše novca, a Mario nije inzistirao na vrijeme na odlasku jer je valjda vjerovao da će ipak dobiti priliku u torinskom klubu. Priliku nije dobio niti će i sada se može posvetiti pregovorima s Unitedom. Stvar s Mandžukićem navodno je gotova, tako tvrde engleski mediji. Sve je, kako kažu dogovorio i čeka se samo finaliziranje nekih sitnica.

Međutim, čini se kako bi mu se na zimu mogao pridružiti i Ivan Rakitić. Manchesteru nedostaje vezni igrač profila Ivana Rakitića, baš kao što im nedostaje i napadač poput Mandžukića. Veznjacima im nedostaje kreacije i organizacije, dok u napadu trebaju robusnog napadača koji će se znati hrvati s moćnim stoperima Premier lige.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mandžukić bi ih koštao negdje oko deset milijuna eura, ali bi za Rakitića trebali dati oko 35 milijuna eura. Hoće li konačno ostvariti transfere? Vidjet ćemo, nadamo se da hoće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo