HNS ŽESTOKO KAZNIO NOGOMETNOG SUCA IZ SPLITA: / Stigle su posljedice zbog sramotne poruke Armadi

Image
Foto: Pixsell/Facebook

Nogometni sudac i splitski gradski vijećnik Martin Pauk kažnjen je zbog kontroverznog statusa o riječkoj Armadi

13.2.2019.
9:32
Pixsell/Facebook
VOYO logo

"Ponoćka je prošla, deco iz Armade, vratite se kući, sarme vam se hlade. Hristos se rodi". Riječi su to Facebook objave splitskog gradskog vijećnika i suca HNS-a Martina Pauka zbog kojeg je kažnjen.

Disciplinska komisija HNS-a kaznila je Pauka u iznosu od 15 tisuća kuna zbog objave za koju smatraju da se krši s odredbama Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika. Pauk je objavio status početkom sječnja, tijekom međusobnih sukoba Torcide i Armade, a osim provokativne poruke fotošopirao je i Armadin transparent i na njega nadodao ustaško "U".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Image

"Pauk je početkom siječnja na svojem Facebook profilu objavio tekst neprimjerenog sadržaja na račun navijačke skupine Armada, čime je prekršio odredbe Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika i članak 84. Disciplinskog pravilnika HNS-a, zbog čega mu je Disciplinska komisija HNS-a izrekla novčanu kaznu u visini od 15.000 kuna.

Disciplinska komisija uzela je u obzir činjenicu da je prekršaj napravljen s namjerom, da okrivljeni nije priznao počinjenje istog te se nije pokajao, kao i da je ranije kažnjavan za nepoštivanje Kodeksa. Osim toga, Komisija je uzela u obzir da je ponašanje okrivljenog bilo popraćeno u većini relevantnih medija što je uzrokovalo negativnu percepciju u javnosti HNS-a i nogometa uopće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Također, Pauku je određena suspenzija zbog neplaćanja prethodne disciplinske kazne", stoji u HNS-ovom priopćenju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo