HNS / objavio tko je u prvoj ligi, a tko je najveći gubitnik

Na konferenciji za novinare Hrvatskog nogometnog saveza objavljena su imena klubova koji će sljedeće sezone moći igrati u prvoj, odnosno drugoj ligi.

22.5.2013.
14:45
VOYO logo

Na presicu su došli izvršni predsjednik HNS-aDamir Vrbanović, predsjednik Žalbenog tijela za licenciranje Branko Tomašković i voditeljica Odjela za licenciranje pri HNS-u Ivančica Sudac, te objavili odluke Žalbene komisije pri HNS-ovoj Komisiji za licenciranje.

Potvrđeno je da će Hrvatski dragovoljac sljedeće sezone igrati u prvoj ligi, nakon što je Komisija za licenciranje dala zeleno svjetlo klubu iz Sigeta. Kao što je bilo najavljeno, bivši prvoligaš HNK Šibenik nije dobio licencu za Drugu HNL, te će sljedeće sezone igrati u trećem nogometnom razredu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ako bi proces preoblikovanja bio signal da ne moraš ništa plaćati, onda bi to preoblikovanje moglo iz kruga u krug trajati pet godina, a dugovi bi se samo gomilali. Ako je neki klub pokrenuo proces preoblikovanja nakon rješenja Ministarstva sporta, on i dalje mora plaćati svoje tekuće obveze. Kod Šibenika je riječ o obvezama prema drugim nogometnim klubovima, naknadama za treniranje i solidarnim doprinosima, obvezama prema zaposlenicima, dakle njihove plaće i doprinosi iz plaća, te transferi", prenosi Večernji list objašnjenje odluka dodajući da je izdano 14 licenci za prvu ligu, koje su, između ostalih, dobili i Zadar te Cibalia.

specijal-201102150360004-Hrvatski nogometni savez

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo