HNS MIČE ČOVJEKA KOJI JE KAZNIO SOUDANIJA: / 'Na njega se nije moglo utjecati, zato ga i miču'

Image
Foto: Marko Prpic/PIXSELL

Iako bi vijest službeno trebala biti potvrđena tek u srijedu, već se zna da Saša Pavličić-Bekić više nije disciplinski sudac HNS-a.

4.7.2017.
21:34
Marko Prpic/PIXSELL
VOYO logo

"'Glavni razlog zašto ga se smjenjuje jer je bio prilično nezavisan i što se na njega nije moglo utjecati, a to se vidjelo najbolje u slučaju Soudani, koji je izazvao dosta polemike i ljutnje u HNS-u. A drugi je razlog ona zimska priča da je potajni kandidat za predsjednika HNS-a'', izjavio je kolumnist GOL.hr-aIvica Medo, prenosi spomenuti portal.

SRAMOTA NAD SRAMOTAMA: Disciplinski sudac Saša Pavličić-Bekić pred otkazom jer se zamjerio Dinamu

Kaznio Soudanija, ali...

Smatra se kako je glavni razlog otkaza Saši Pavličiću-Bekiću to što se u travnju Bekić usudio kazniti Dinamovu zvijezdu El Arbija Hillela Soudanija. Soudani je u dvoboju protiv sestrinskog kluba, ležeći na travi, nogom udario suparničkog igrača Luku Capana iznad koljena.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sudac Tihomir Pejin trebao mu je pokazati izravni crveni karton, ali nije mu pokazao ni žuti. U oba slučaja Soudani bi propustio derbi protiv Hajduka, s crvenim bi automatski dobio suspenziju, a žuti bi mu bio treći pa bi također morao pauzirati jedno kolo. No, Pejin mu je za nesportski potez progledao kroz prste i omogućio mu da nastupi protiv Splićana.

Na udaru HNS-a, Dinama, Rijeke i Hajduka

No, Soudanija je naknadno prijavio igrač trećeligaša Plomina Goran Kvalić nakon čega je reagirao disciplinski sudac i odlučio Alžirca kazniti s jednom utakmicom zabrane igranja što znači da je trebao propustiti derbi protiv Hajduka. Međutim, u novom preokretu Komisija za žalbe je poništila odluku Pavličić-Bekića i Soudani je ipak zaigrao u derbiju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pavličić-Bekić nije želio komentirati smjenu, jer čeka službenu potvrdu. Zanimljivo je da je u protekloj sezoni imao samo četiri žalbe na svoje odluke, a samo je Soudanijeva bila preinačena.

''Nije Bekić bio na udaru samo HNS-a nego i dobrog dijela prvoligaških klubova. Znamo da su Dinamo, Rijeka i Hajduk bili nezadovoljni njegovim odlukama", istaknuo je Ivica Medo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
Azbuka našeg života
default_cta
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
Volio bih da sam ovdje
default_cta
VOYO logo