BRUNO MARIĆ POSTAO JE NOVI ŠEF HRVATSKIH SUDACA: / Odlučeno je i gdje će se igrati finale Kupa

Image
Foto: Josip Regovic/PIXSELL

Donesena je i odluka o donaciji Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije za sanaciju štete prouzročene na nogometnoj infrastrukturi uslijed potresa

10.3.2021.
15:43
Josip Regovic/PIXSELL
VOYO logo

U Zagrebu je danas održana 24. sjednica Izvršnog odbora Hrvatskog nogometnog saveza.

Na sjednici su usvojeni Pravilnik o statusu trenera, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o statusu igrača i registracijama, Pravilnik o izmjenama i dopunama Pravilnika o licenciranju klubova, Pravilnik o izmjenama Pravilnika o radu Izvršnog odbora i njegovih tijela te Odluka o izmjenama i dopunama Kodeksa o ponašanju nogometnih djelatnika.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Imenovani su članovi Komisije nogometnih sudaca: Damir Batinić, Bruno Marić, Ivica Modrić, Vlado Svilokos, Edi Šunjić, Ante Vučemilović Šimunović ml. i Šime Vukić. Za predsjednika Komisije imenovan je Bruno Marić, a za dopredsjednika Damir Batinić. Odluka stupa na snagu 1. lipnja 2021.

Finale Kupa u Velikoj Gorici

Izvršni odbor donio je odluku kako će utakmica finala Hrvatskog nogometnog kupa biti odigrana na stadionu HNK Gorica u Velikoj Gorici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Donesena je i odluka o donaciji Županijskom nogometnom savezu Sisačko-moslavačke županije za sanaciju štete prouzročene na nogometnoj infrastrukturi uslijed potresa.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo