ZVIJEZDA HAJDUKA TEŠKIM RIJEČIMA POSLALA PORUKU: / 'To što rade ti klubovi je velika sramota'

Image
Image

Mladi veznjak Hajduka dao je intervju nakon kojeg će se sigurno vući repovi

13.3.2019.
19:53
VOYO logo

Stanko Jurić bio je jedan od glavnih igrača Hajduka prošlog vikenda u Koprivnici gdje je Hajduk slavio s 2:1 nakon ludog preokreta u samoj završnici utakmice. Jurić je zabio za izjednačenje, a potpuno ludilo kod navijača Hajduka izazvao je Tudor pobjedničkih pogotkom. Mladi Hajdukovac za 24 sata objasnio je zašto su tako burno slavili pobjedu protiv Slaven Belupa, inače ne baš renomiranog protivnika.

"Zbog svega skupa. Bili smo u seriji pozitivnih rezultata, znali smo da će biti teško, i onda penal, crveni karton, nađeš se u situaciji da gubiš... Gledao sam snimku utakmice, naše navijače koji su i dalje vjerovali, navijali, gurali nas dalje... Drago mi je da smo pokazali da možemo i želimo, da ginemo do zadnje minute za pobjedu. I ona je stigla kao nagrada.", rekao je Jurić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Sjever zatvoren za navijače

Komentirao je i činjenicu da će protiv Rudeša biti zatvoren sjever, a osvrnuo se i na način na koji manji klubovi pripremaju terene pred dolazak velike četvorke.

"Neće nam nedostajati navijači, preselit će se oni na Zapad i na Istok. Još jednom bih im zahvalio na sjajnoj podršci u Koprivnici, oni su nam pomogli da iznesemo tu pobjedu. Bit će opet puno gledatelja i sve osim naše pobjede bilo bi veliko iznenađenje.", rekao je Jurić pa dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek isto, njihov bunker i veliku borba... Ali na Poljudu je puno bolji teren nego u Zaprešiću i Koprivnici. To što rade ti klubovi je velika sramota, jer ne rade samo protiv nas, nego i protiv svojih igrača. Sramota je da prije utakmice ne polijevaju teren, koji je onda suh kao barut. Znamo da to rade da uspore protok lopte, ali riskiraju ozljede koljena i zglobova i svojih igrača, uopće ne razmišljaju o njihovom zdravlju i karijerama.", zaključio je mladi veznjak Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo