TRENER HAJDUKA NAKON REMIJA S GORICOM OTKRIO PLANOVE: / Evo što su si on i momčad zacrtali kao cilj

Image

Splićani još nijednom nisu uspjeli pobjediti Goricu

23.2.2019.
21:58
VOYO logo

Nogometaši Hajduka i Gorice odigrali su bez pobjednika 0-0 u utakmici 22. kola Prve HNL odigranoj u subotu na Poljudu. Bio je to treći prvenstveni sraz ovih momčadi i treći put je novi prvoligaš ostao neporažen u srazu s Hajdukom. Gorica je u 4. kolu šokirala Hajduk pobjedom 2-0 na Poljudu, a u 13. kolu je bilo 1-1 u Velikoj Gorici.

"Utakmica je bila zahtjevna s protivnikom koji se dobro pripremio dok se mi nismo adaptirali do kraja prvog poluvremena. Mislim da su u prvom dijelu uspjeli igrati bolje, ali u drugom smo mi stvorili više šansi. Zadnjih dvadeset minuta smo imali dobar pritisak gdje smo stvorili nekoliko šansi i kornera u nizu. Rezultat je mogao biti i bolji, ali bit ću pozitivan.", rekao je trener Hajduka nakon susreta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Žele Europu

Komentirao je Oreščanin i činjenicu da se Gorica ponovno dobro držala protiv Hajduka. Očito je kako splićanima momčad Sergeja Jakirovića nikako ne leži.

"Tijekom sezone igraju na jedan način koji im prolazi. Oni su osvojili dosta bodova. Nekad je to bolje, nekad lošije. Iz grešaka koje smo radili izvući ćemo pouke.", kazao je Orešćanin pa ponudio i novo viđenje na ambicije u aktualnoj sezoni:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To veseli. Naravno da tu ulogu ima obrana, golman i cijela momčad, a ponajviše naš rad u fazi obrane. Bilo bi nam draže da imamo dva boda više u ove 4 utakmice. Mi ćemo pokušati ispuniti ono o čemu smo govorili ranije, a to je ušuljati se u Europu", završio je strateg Hajduka.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo