TRENER GORICE NAKON TRIJUMFA KRITIZIRAO POLJUDSKI TRAVNJAK: / 'Ne znam kako bih to uopće nazvao'

Image
Foto: PIXSELL

Trener Jakirović bio je nezadovoljan poljudskim travnjakom, ali i optimističan oko igre svoje momčadi u utakmicama koje dolaze

20.8.2018.
9:48
PIXSELL
VOYO logo

Gorica je trijumfom na Poljudu došla do velikog uspjeha, a njihovi igrači su pjesmom proslavili prvu pobjedu u HNL-u u svojoj povijesti. Sergej Jakirović, trener Gorice, nije krio zadovoljstvo utakmicom, ali se ipak požalio na loš teren koji ih je dočekao na Poljudu.

Gube bodove na dječjim bolestima

"Znali smo da će Hajduk pokušati doći do brzog gola nakon ispadanja u Rumunjskoj. Dobro smo odigrali kontranapade i zasluženo pobijedili. Moglo je ostati 0:2, ali i oni su mogli postići pogodak. Kad sam došao u Goricu, rekli su mi da sam preoptimističan. Mi smo zbog dječjih bolesti ostali bez nekih bodova. Ovdje smo slavili po groznom terenu, ne znam kako bih ga nazvao. Nadam se da će biti još ovakvih pobjeda", rekao je trener Jakirović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gorica se tako u prvoj sezoni HNL-A predstavila u vrlo dobrom svjetlu, nakon četiri utakmice nalazi se na solidnom petom mjestu uz jednu pobjedu, remi i dva poraza. U sljedećem kolu igraju kod kuće protiv Rudeša.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo