TALIJANI ŽELE HAJDUKU UKRASTI KLINCA KOJI IH JE SPAŠAVAO: / Fiorentina i SPAL dolaze po mladog veznjaka

Image

Ni domaća liga nije imuna na transfer groznicu pa je tako siječanj počeo zanimljivim ponudama i spekulacijama

9.1.2019.
16:29
VOYO logo

Prema napisima Gianluce Di Marzija, jednog od najistaknutijih talijanskih novinara kada su u pitanju transferi igrača, Fiorentina i SPAL zainteresirani su za Stanka Jurića. Jurić je dobio priliku ove sezone u prvoj momčadi Hajduka nakon odlaska Bašića i Radoševića, te ozljede Beširevića, a u 17 utakmica je zabio tri gola.

Nije na Poljudu prometno samo kada su u pitanju ponude kojima bogatiji klubovi žele odvući nogometaše splitske momčadi, uprava Hajduka radi i na dovođenju pojačanja. Na Poljud bi uskoro trebao stići Jakov Bašić, brat Tome Bašića, veznjaka kojeg je Hajduk prodao u Bordeaux.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Reprezentativac Venezuele

Bašića želi Siniša Oreščanin koji ga je trenirao u mladim uzrastima Zagreba, a kroz nastupe za Hajduk 2 struka kluba će procijeniti je li Jakov materijal za prvu momčad. Očito se u Hajduku nadaju da bi genetika mogla prevagnuti u njihovu korist.

Zanimljiva priča je i Aristóteles Romero (23) koji se opet našao na meti hrvatskih klubova nakon što je ranije bio povezivan s dolaskom u Rijeku. Ovaj put želi ga upravo Hajduk, a u prošlom prijelaznom roku spominjao se i u kontekstu potencijalnog pojačanja Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Romero igra za reprezentaciju Venezuele, a ugovorno je vezan za talijanskog drugoligaša Crotone koji ga više ne želi u svojim redovima. Talijanski mediji pišu da je Romero blizu Hajduka, a koliko je zapravo blizu vidjet ćemo u danima koji dolaze.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo