SVE JE BLIŽE ODLAZAK MODROG KAPETANA: / Je li moguće da je već odigrao svoju posljednju utakmicu za Dinamo?

Image
Foto: PIXSELL

Stigma velikog transfera već neko vrijeme visi iznad Maksimira

16.12.2018.
9:52
PIXSELL
VOYO logo

Poznato je da je kapetan Dinama jedan od onih igrača koji bi na zimu mogli napustiti Maksimir, a situacija je toliko odmakla da se ne možemo ne zapitati je li moguće da je Arijan Ademi već odigrao svoju zadnju utakmicu za Dinamo?

Nastupio je protiv Slaven Belupa u Kupu i bio najbolji igrač, a od onda ga nije bilo na travnjaku. Nekoliko puta je Ademi rekao da nije lud za odlaskom u daleke krajeve i nogometne periferije, da mu je u Dinamu lijepo i da uživa u ugodnim maksimirskim danima, ali i da bi mogao ostati do ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neizvjesno s kapetanom

Međutim, kada krene ludilo prijelaznog roka sve je moguće. Prošlog ljeta francuski Lille slao je nekoliko ponuda, ako se isto dogodi i sada u siječnju onda bi rastanak Dinama i Ademija bio i više nego izgledan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Neće Ademi nastupiti ni danas protiv Hajduka, nadali su se u Dinamu da će se oporaviti do derbija, ali ipak od toga neće biti ništa. Čak i da je prizdravio, Nenad Bjelica nije trener koji riskira, kod njega igraju samo najspremniji. Sigurno je da je Ademi odigrao zadnje minute za Dinamo ove jeseni, a za sve dalje tek treba dočekati odgovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo