RIJEKA DOVELA HRVATSKOG REPREZENTATIVCA: / Kekova momčad dobila značajno pojačanje pred nastavak sezone

Image
Foto: AFP

U pitanju je posudba do kraja sezone uz mogućnost otkupa ugovora

9.2.2018.
21:23
AFP
VOYO logo

Povremeni hrvatski nogometni reprezentativac Marin Leovac novi je igrač još uvijek aktualnog prvaka Rijeke, potvrdio je klub službenim kanalima. Igrat će za momčad koju vodi Matjaž Kek kao igrač na posudbi iz PAOK-a do kraja sezone, a postoji mogućnost da se ta suradnja potom i produži otkupom ugovora.

"Kao prvo moram se zahvaliti predsjedniku Miškoviću i cijeloj upravi, treneru Keku i stručnom stožeru. Ujedno, hvala svim ljudima u klubu na lijepom dočeku, kao da nisam ni otišao", izjavio je Leovac koji je u dresu Rijeke skupio 64 nastupa uz četiri pogotka, ali i bio prvi igrač koji je postigao pogodak na novom stadionu na Rujevici u pobjedi protiv Lokomotive 3-1.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sretan sam što sam opet u Rijeci, ovdje sam proveo godinu i pol dana, možda i najljepši period u mojoj karijeri. Kao da sam došao kući", dodao je igrač koji je u dresu Rijeke osvojio Kup i Superkup.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Šteta zbog prvenstva, otišao sam malo prerano i propustio naslov prvaka. Nadam se da ćemo i ove godine osvojiti barem jedan trofej", kazao je u zaključku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
Samit
default_cta
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Barbapapa
default_cta
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo