POTRES NA RUJEVICI: / Rijeka suspendirala braniča koji se sukobio sa trenerom Matjažom Kekom!

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Kek je nakon utakmice sa Istrom govorio o sankcijama, ovo je rezultat

27.8.2018.
19:41
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Zbog verbalnog sukoba u koji se upustio sa trenerom Matjažom Kekom nakon remija Rijeke i Istre 1961 klub s Rujevice suspendirao je braniča momčadi Roberta Punčeca, navodi Novi list uz dodatak da je nepoznato što to znači u praksi, odnosno hoće li doći do raskida ugovora ili kompromisnog rješenja.

Također, isti izvor javlja da je stoper Dario Župarić na pragu realizacije transfera u Anderlecht pa pred skorašnji derbi protiv Dinama Rijeka ostaje bez dva važna stopera.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bio je jasan nakon utakmice

"Ovako nonšalantno ući u neke situacije i reagirati u duelima, odbijenim loptama si ne smiješ dopustiti ni u nižim uzrasnim kategorijama ako želiš izgledati kao ozbiljna ekipa. Odigrali smo s puno nervoze, stizali i anulirali nevjerojatne individualne pogreške. Kada smo se vratili dopustili smo na nevjerojatnan način izjednačenje. Predstoji nam buran tjedan do utakmice s Dinamom. Da nešto ne štima to je sigurno. Nešto nije dobro u komunikaciji, govor tijela i ponašanje pojedinaca na terenu to pokazuje", dio je onog što je nakon utakmice protiv sastava iz Pule kazao Kek, uz ovaj dodatak:

"Porazgovarat ćemo, neke stvari mi apsolutno nisu u redu. Prvi sam taj koji odgovara za ekipu i probat ću sve riješiti kroz jednu komunikaciju. Porazgovarat ćemo i donijeti odluke za dobrobit kluba. Klub je najvažniji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo