JEDAN OD NAJBOLJIH GOLOVA U HNL-U IKAD: / Pogledajte majstorske škarice Dinamovog napadača

Image
Foto: Twitter screenshot

Dinamo rutinski odrađuje utakmicu protiv gradskog rivala

11.11.2018.
18:29
Twitter screenshot
VOYO logo

Nakon prvog poluvremena susreta 14. kola Prve HNL Dinamo kao gost vodi protiv Lokomotive sa 1-0, a u vodstvo ih je doveo Bruno Petković pogotkom u 16. minuti utakmice. Ovaj pogodak izazvao je posebnu pažnju jer je postignut sjajnim škaricama.

Modri su izveli slobodni udarac, lopta je doletjela u šesnaesterac čudnom putanjom, ali Petkoviće se izvukao pred vrata i moćno zakucao loptu u mrežu. Uistinu sjajan gol Petkovića, koji će sigurno biti gol kola, ako ne i cijele sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Strašan pogodak

Utakmicu pred 1.000 gledatelja na stadionu NK Zagreba vodi Igor Pajač. Ovaj sjajan pogodak Petkovića možete pogleda u privitku ispod teksta, a mi ne sumnjamo kako će povratnik u HNL još puno puta publiku razveseliti majstorskim potezima.

"Jako je lijepo biti taj koji odluči na papiru, ali momčad je u 90 minuta dala puni doprinos, igrali smo jako dobro, zabili gol u početku, držali igru i mirno priveli kraju. Mogli smo još koji zabiti i olakšati si. U svakom slučaju, jako bitna tri boda", rekao je Petković nakon utakmice.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Sjela mi je ta lopta, pokušavao sam tako zabiti već nekoliko puta u karijeri, ali nisam uspio. Eto sad je ušla, naravno da mi je drago zabiti ovako atraktivan gol. To mi je najljepši gol u karijeri. Imponira da nakon puno pokušaja uđe takav gol", kaže Petković o svom golu pa dodaje:

"Možda je bolje zabiti tri ružna gola s dva metra nego jedan ovakav jer se statistika pamti, ali drago mi je što je ovakav gol presudio."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
fnc 15
Gajin svet
Cijena strasti
Hell's kitchen
default_cta
Azbuka našeg života
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Alvin i vjeverice
Pevačica
default_cta
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Volio bih da sam ovdje
Brak na prvu
Playmobil
default_cta
Sumrak saga: Mladi mjesec
VOYO logo