OSIJEK PRODAO MLADOG VEZNJAKA U DANSKU: / Evo koliko je Kopenhagen platio za njegove usluge

Image
Foto: Davor Javorovic/PIXSELL

Još jedan sjajan transfer odradio je Osijek, ovaj puta s Kopenhagenom

28.1.2019.
15:28
Davor Javorovic/PIXSELL
VOYO logo

Robert Mudražija (21) potpisao je za danski Kopenhagen. Bivši veznjak Osijeka odigrao je odličnu polusezonu i na sebe privukao interes jakih europskih klubova, a najbolju ponudu poslali su Danci i osigurali njegov potpis.

Uspio je nastupiti u 15 ovosezonskih utakmica u kojima je dva puta bio strijelac i tri puta asistent, a za još bolji učinak ispriječile su mu se ozljede koje su ga mučile dobar dio sezone. Ipak, nisu spriječile transfer.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spekulira se o iznosu od oko tri milijuna eura

Iznos transfera nije potvrđen, ali se priča o iznosu od oko tri milijuna eura što ide u red najvećih poslova NK Osijeka u povijesti, a sve je odradio sportski direktor Osijeka Alen Petrović koji je do završetka transfera bio poslovično 'zakopčan do grla'.

Veznjak koji je prije godinu i pol dana stigao u Gradski vrt u svibnju će napuniti 22 godine, a u novom klubu ističu kako se radi o mladom reprezentativcu Hrvatske. Nogometnu se školovao u Dinamu i NK Zagrebu iz kojeg je otišao u austrijski Liefering.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U ljeto 2017. Osijek ga je platio 250 tisuća eura, a sada bi mogao zaraditi oko 2,5 ili tri milijuna eura. Ukoliko se pokaže točnijom ova veća brojka, bit će to najveći izlazni transfer Osijeka još od prodaje Jurice Vranješa u Leverkusen prije 20-ak godina kada je u blagajnu Osijeka sjelo tri milijuna.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Samit
Gajin svet
fnc 15
Hell's kitchen
Brak na prvu
default_cta
Azbuka našeg života
Cijena strasti
Tajne vinove loze
Ljubavna zamka
Smrt u raju
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Sumrak saga: Mladi mjesec
Playmobil
default_cta
Volio bih da sam ovdje
VOYO logo