OSIJEK NAPUNIO MREŽU ZAPREŠIĆANA: / Utrpali im čak šest komada, Marić zabio hat-trick

Image
Foto: PIXSELL
Image
Foto: PIXSELL

Nogometaši zaprešićkog Intera ozbiljno su stradali na gostovanju u Gradskom vrtu

16.12.2018.
15:13
PIXSELL
VOYO logo

U prvoj utakmici nedjeljnog programa 18. kola Prve HNL nogometaši Osijeka su svojim navijačima u Gradskom vrtu darovali uvjerljivu pobjedu za kraj 2018. godine svladavši zaprešićki Inter sa 6-0 (3-0).

Strijelci za pobjedu Osijeka bili su Marić u 13., 81. i 89. minuti, Hajradinović iz kaznenog udarca u 35., Henty u 45. i Špoljarić u 84. minuti. Osijek se probio do drugog mjesta na ljestvici sa 34 boda. Vodeći Dinamo ima 42 boda i utakmicu manje, a treća je Rijeka sa 33 boda i utakmicom manje. Inter je ostao na sedmom mjestu sa 17 bodova.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj Osijeka i Intera trebao je biti odigran u subotu, ali je odgođen na 22 sata zbog velike količine snijega koji je prekrio travnjak Gradskog vrta. U nedjelju rano ujutro okupili su se navijači Osijeka i pomogli u čišćenju snijega te je u 13 sati nogometaša dočekao čist travnjak i regularni uvjeti za igru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Utrpali im 6 komada

Domaća momčad je svojim navijačima za kraj prvog dijela sezone darovala uvjerljiv nastup i pravu golijadu koju je predvodio najbolji osječki topnik Mirko Marić s tri pogotka. Marić je u 13. minuti postigao prvi od svoja tri pogotka nakon odlične akcije koju je započeo Pušić, nastavio Grgić ubačajem s desne strane, a završio centarfor Osijeka uguravši loptu u mrežu.

U 35. minuti Osijek je udvostručio prednost. Marića je srušio Čeliković i sudac Vidulin opravdano je pokazao na bijelu točku. Siguran realizator bio je Haris Hajradinović. Osječani su na poluvrijeme otišli s tri gola prednosti zahvajujući Ezekielu Hentyju koji je u posljednjim sekundama prvog dijela po treći put svladao gostujućeg vratara Ivana Kelavu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nastavku je bilo mirno sve do posljednjih deset minuta, a tada se ponovno razgoropadila domaća momčad. Marić je kompletirao 'hat-trick' pogocima u 81. i 89. minuti, a u strijelce se upisao i Josip Špoljarić golom za 5-0. Na stadionu Gradski vrt okupilo se oko 800 gledatelja, a sudio je Marin Vidulin iz Kanfanara.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo