OREŠČANIN KOMENTIRAO SITUACIJU O KOJOJ SVI PRIČAJU: / 'Nisam apsolutno ništa promišljao'

Image
Foto: PIXSELL

Trener Bijelih osvrnuo se na pobjedu protiv Istre

30.3.2019.
22:30
PIXSELL
VOYO logo

U zadnjem dvoboju 26. kola Prve HNL u Puli su nogometaši Hajduka slavili protiv Istre 1961 s 2-0 (1-0) i probili se na četvrto mjesto. Splićani su pobjedom u Puli stigli konačno na mjesto koje vodi u Europu, a Hajduk sada ima isti broj bodova (43) kao i trećeplasirani Osijek.

"Našoj pobjedi nema zamjerke. Prvih pola sata prvog i zadnjih drugog je bilo ono kako želimo izgledati. Veseli me reakcija nakon promašenog penala. Istra se otvorila, mi smo dobro reagirali, stvorili tri-četiri jako dobre šanse. Utakmica je bila takva da smo je mogli prije zatvoriti. Čestitam svojoj momčadi na dobroj pobjedi", rekao je trener bijelih Siniša Oreščanin, prenosi Dalmatinskiportal.hr.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije htio prozivati Caktaša

Zanimalo je novinare što Hajduk spriječava da još produlji faze dobre igre.

"Spriječava ga i protivnik, te još uvijek proces koji se događa, psihologija, svi su oni bili svjesni da je ovo završetak jednog ciklusa gdje se približavamo Europi. Utakmica ide po fazama, naravno da ćemo je analizirati nakon što prespavamo, ali jako sam pozitivan i zadovoljan današnjim danom."

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Komentirao je Oreščanin i promašeni penal Caktaša.

"Nisam apsolutno ništa promišljao, to je bila njegova odluka u datom trenutku. On ima povjerenje momčadi i trenera za izvođenje, ne bi trebalo sad raditi priče oko tog jednog penala."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo