NENAD BJELICA NAJAVIO HAPOEL I OTKRIO PLANOVE KOJE IMA ZA MODRE: / 'Moj Dinamo će igrati brz i moderan nogomet'

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Nenad Bjelica progovorio je o svom privatnom životu i obitelji, ali i o planovima s Dinamom

22.7.2018.
17:57
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Moj Dinamo će igrati brz, moderan nogomet, a naš san je ulazak u skupine Lige prvaka. Učinit ćemo sve da to napravimo, rekao je za 24 sataNenad Bjelica, trener hrvatskog prvaka.

Stiže Hapoel

"To je jaka momčad, već dugo igraju zajedno i za nas će to biti težak ispit. Ostali smo bez Soudanija, Sose, Ćorića, ali mislim da smo u Maksimir doveli dobre igrače, one koji mogu kompenzirati te odlaske i vjerujem da ćemo protiv Izraelaca biti pravi ", optimist je Bjelica, koji s Dinamom kao trener još ne zna za poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susreo se s Dalićem

"Zlatko i ja smo se upoznali prije dvije godine, kad smo na akademiji HNS-a s Igorom Tudorom imali okrugli stol. Nismo se nakon toga vidjeli do petka, a prije utakmice u Varaždinu smo se izgrlili i izljubili. Čestitao sam mu od srca na onom što je napravio i tu ne smije biti nikakve dvojbe. Naravno da Dalić i dalje treba voditi hrvatsku reprezentaciju. S njim na čelu napravili smo najveći uspjeh u povijesti našeg sporta. Hrvatska je igrala sjajno, dečki su nas učinili ponosnima", rekao je Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Obožava trčanje

"Da, kad sam u Klagenfurtu, svaki dan trčim nekakvih 50-60 minuta. Pretrčim osam kilometara u prosjeku. U Zagrebu još nisam stigao otići trčati, moram naći neku dobru rutu za sebe ", govori Bjelica.

Supruga je najbitnija

"Supruga Senka brine se za sve. Ona se uvijek pobrine za sve selidbe, tako je bilo i ovog puta. I u kuhinji je ona glavna, ja mogu malo pomoći, nisam tako dobar. Kuhao sam si dok sam bio sam u Poljskoj, ali samo neke lakše stvari", otkriva Bjelica i nastavlja:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Imam dva sina, Luana od 14 godina i Luku od 21 godine. Luan uz hrvatski jezik već govori još tri jezika, Luka ih zna već pet, a ja šest. Uz hrvatski jezik govorim njemački, engleski, talijanski, španjolski i poljski, sad krećem učiti francuski. Imao sam ga u školi, pa da se malo podsjetim"

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Stariji sin kao tata

"Luka je već završio nogometni menadžment, sad je upisao vođenje u vrhunskom sportu. On već ima licenciju za vođenje mlađih uzrasta. Do prošle je godine igrao nogomet, igrao je u trećoj ligi, za Austriju Klagenfurt, a nakon toga je odlučio završiti s igranjem. Jako ga zanima trenerski posao, zna doći i na moje treninge da vidi kako ja radim", kaže Bjelica.

Voli tenis

"Volim tenis, najpoznatiji mi je protivnik baš sin. Nema nikakvog popuštanja, ne volim izgubiti ni na treningu, kamoli na tenisu od sina. Ja pobjeđujem", smije se Bjelica i dodaje:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Morat ću na meč izazvati svojeg pomoćnika Ninu Bulu. On se hvali da je dobar tenisač, pa da vidim kako će proći kad bude igrao protiv mene."

Bela mu je draga

"Dok sam bio igrač u Hrvatskoj, bela mi je bila jako draga. Samo sam to igrao. Sad više ne kartam, puno čitam u posljednje vrijeme. Najviše čitam knjige o sportu, o kolegama, sportašima. O tome kako biti još bolji u svojem poslu. To su mi omiljena štiva", otkriva Bjelica.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo