LOKOMOTIVA I OSIJEK PODIJELILI BODOVE U KRANJČEVIĆEVOJ: / Krstanović zabio nevjerojatan autogol

Image
Foto: PIXSELL

U zanimljivom dvoboju u Kranjčevičevoj pala su čak četiri pogotka

25.11.2018.
19:35
PIXSELL
VOYO logo

U derbiju 15. kola Prve HNL u Zagrebu su nogometaši Lokomotive i Osijeka odigrali 2-2 (1-1). U zanimljivom dvoboju druge i treće momčadi lige Lokomotiva je ispustila vodstvo od 2-1 i igrača više.

Gosti su u 34. minuti došli do neočekivanoga vodstva nakon što je napadač Lokomotive Ivan Krstanović neobjašnjivo zakucao loptu glavom u mrežu. U 44. minuti Osječani su ostali s igračem manje, zbog grubog starta isključen je Slovenac Erik Janža, da bi Lokomotiva samo minutu kasnije iskoristila brojčanu prednost zahvaljujući spretnom Albancu Myrtu Uzuniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gube korak za Dinamom

U 47. minuti Lokomotiva je povela golom Čeha Jana Lecjaksa, no Osječani su, iako s igračem manje, izjednačili preko kapetana Mile Škorića, koji je postigao gol glavom iz gužve u šesnaestercu u 60. minuti. Unatoč brojnim napadima domaćih, Osječani su se uspjeli obraniti i iz Zagreba odlaze neporaženi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vodi Dinamo s 36 bodova, Lokomotiva je druga s 29 bodova, a Osijek treći s 28. Pred 500 gledatelja na stadionu u Kranjčevićevoj sudio je Bebek iz Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo