KRSTANOVIĆ DONIO BOD SLAVENU U PULI: / Belupo apsolutni rekorder HNL-a po broju remija

Image
Foto: PIXSELL

Podjela bodova bio je najpošteniji rezultat za obje momčadi u Puli

2.2.2019.
19:41
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Istre 1961 i Slaven Belupa odigrali su 1-1 (0-0) na stadionu Aldo Drosina u Puli, u posljednjoj subotnjoj utakmici 19. kola Prve HNL. Domaća momčad je povela u 65. minuti prvim pogotkom Kamerunca Daniela Arnauda N'Dija koji je pojačao Istru 1961 u zimskom prijelaznom roku.

No, radost Puljana kratko je trajala, jer je već u 73. minuti izjednačio 36-godišnji Ivan Krstanović, koji je u prvom dijelu sezone nosio dres zagrebačke Lokomotive. Ovo mu je prvi pogodak u dresu Slaven Belupa, a ukupno sedmi ove sezone.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Belupo rekorder

Slaven Belupo je apsolutni rekorder Prve HNL u ovoj sezoni sa čak 12 neodlučenih ishoda u dosadašnjih 19 nastupa. Prva sljedeća momčad po broju remija je Hajduk sa osam. Koprivničani su sa 18 bodova na sedmom mjestu, a Istra 1961 je sa 16 bodova deveta.

Dvoboj na stadionu Aldo Drosina prati oko 1000 gledatelja, a sudi Duje Strukan iz Splita. Dinamo je vodeći na prvenstvenoj ljestvici sa 48 bodova, 14 više od Osijeka, Lokomotive i Rijeke, ali Osječani i Riječani imaju utakmicu manje. Na začelju ljestvice je Rudeš sa samo tri boda u 19 kola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U nedjelju su na rasporedu preostale dvije utakmice 19. kola. Od 15 sati Osijek je domaćin Hajduku, a od 17.30 sati Rijeka na Rujevici dočekuje Goricu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo