KOPIĆ NAKON ŠESTE HAJDUKOVE UTAKMICE BEZ POBJEDE: / 'Momci rastu, usvajaju zahtjeve, u procesu smo...'

Image
Foto: PIXSELL

Malo čemu može se radovati navijač Hajduka pogleda li ljestvicu nacionalnog prvenstva

1.9.2018.
21:47
PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Hajduka nisu uspjeli stići do pobjede niti u šestom kolu hrvatskog prvenstva, a na prvo osezonsko slavlje čeka i Slaven Belupo. Ove su dvije momčadi u Koprivnici odmjerile snage u subotu i nakon 1-1 upisale po četvrti ligaški remi. Razlika je u tome što Slaven ima odigranu utakmicu manje, odnosno jedan upisan poraz manje.

Trebali zabiti pobjednički gol

"Ulazak u utakmicu nije bio dobar, daleko smo bili od duela i igrača, nakon izjednačujućeg gola smo se dizali, bili sve bolji, Posavec je jednu obranio... U nastavku smo se razjasnili u svlačionici kako da popravimo igru i igrali smo jako, jako dobro, trebali smo zabiti taj pobjedonosni gol...", veli Željko Kopić kojem je zasmetalo što trener suparničke momčadi Tomislav Ivković tvrdi da je njegova momčad zaslužila pobjedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
SLAVEN BELUPO – HAJDUK 1-1: /

Splićani produbili krizu, bez pobjede i u šestoj utakmici sezone

Image
SLAVEN BELUPO – HAJDUK 1-1: /

Splićani produbili krizu, bez pobjede i u šestoj utakmici sezone

"U najavi utakmice sam vidio da se ovdje drugačije govori nego dok sam ja bio u Koprivnici, prije se uvijek poštivalo protivnika. Ivković misli da je zaslužio pobjedu?! Ne bih komentirao, neka konzumira svoje pravo kako želi... Jesmo li mi bili bolji? U drugom dijelu jesmo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dobar znak

"Rekao sam više puta da ovo nije rezultat koji se traži u Hajduku. Ali mislim da je igra u Zaprešiću i danas dobar znak, veći dio utakmice dobar, momci rastu, usvajaju zahtjeve, tendencija napadačke igre je prisutna, nedostaje još koji gol. U procesu smo... Bilo bi lakše da je Delić u Zaprešiću zabio za 3-2, ili večeras da smo dobili 2-1", prenosi Slobodna Dalmacija Kopićeve riječi i zaključak:

"Radimo svoj posao... Već prije sam rekao da je klub iznad svega i da vodeći ljudi vode o tome računa. A na meni je da dam sve od sebe i budemo što bolji."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo